mstsn27 Üye konu kilit Asabi Geliştirici' Alıntı: hayırdır? Genişletmek için tıkla ... .yı koydum dağılın
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap msadık' Alıntı: konu kilit .yı koydum dağılın Genişletmek için tıkla ... Moderatörmüsün mübarek ?
mstsn27 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: ahahahahaa hiç gulecegim yoktu Genişletmek için tıkla ... güldürdüysem ne mutlu baana bi de benim konuya el atsanız EY CEMAAT! yardım bekliyoruz kaç dakikadır
Asabi Geliştirici' Alıntı: ahahahahaa hiç gulecegim yoktu Genişletmek için tıkla ... güldürdüysem ne mutlu baana bi de benim konuya el atsanız EY CEMAAT! yardım bekliyoruz kaç dakikadır
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Tr_SERGEN' Alıntı: Laptobum bozuk bağrım yanık bi dibimdeki wifiyi kıramadım Ahey ahey Genişletmek için tıkla ... Ben bi tane kırdımda adam doğru düzgün açmıyor modemi
Tr_SERGEN' Alıntı: Laptobum bozuk bağrım yanık bi dibimdeki wifiyi kıramadım Ahey ahey Genişletmek için tıkla ... Ben bi tane kırdımda adam doğru düzgün açmıyor modemi
loss_pain Üye Yıllardır süren bu tartışmayı bugün burada noktalamak isterim değerli arkadaşlar, eminim sizler de aynı fikirdesiniz, o halde neyapıyoruz, bunun üzerine mesaj atmıyoruz, tesekkur ederim anlayisiniz icin sizlere yakisan da bu
Yıllardır süren bu tartışmayı bugün burada noktalamak isterim değerli arkadaşlar, eminim sizler de aynı fikirdesiniz, o halde neyapıyoruz, bunun üzerine mesaj atmıyoruz, tesekkur ederim anlayisiniz icin sizlere yakisan da bu