Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gadir dede ne oldu dövdüler mi ?
CANGO97 Üye Siycey' Alıntı: Gadir dede ne oldu dövdüler mi ? Genişletmek için tıkla ... yumruk yemiş heralde
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap CANGO97' Alıntı: yumruk yemiş heralde Genişletmek için tıkla ... Vatzapada yazmıyor bişey mi geldi başına.
CANGO97' Alıntı: yumruk yemiş heralde Genişletmek için tıkla ... Vatzapada yazmıyor bişey mi geldi başına.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gadir emmi nerelerdesin.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Buralardayım Genişletmek için tıkla ... Düğün hazırlıkları nası.
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Düğün hazırlıkları nası. Genişletmek için tıkla ... Olayı yanlış anlamışsın
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Olayı yanlış anlamışsın Genişletmek için tıkla ... Nokialar evlenmiyo mu ?
exp_l0it Üye Siycey' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... düğün varmış la... hoop halay başı benim birader
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap afatsumlug97' Alıntı: düğün varmış la... hoop halay başı benim birader Genişletmek için tıkla ... Mendil var mı
afatsumlug97' Alıntı: düğün varmış la... hoop halay başı benim birader Genişletmek için tıkla ... Mendil var mı