@Safak Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: yok öyle bi dünya Genişletmek için tıkla ... dunya ha varmis ha yokmus bu son msjmis
Asabi Geliştirici' Alıntı: yok öyle bi dünya Genişletmek için tıkla ... dunya ha varmis ha yokmus bu son msjmis
The Shadow Üye mesutgaga' Alıntı: ben cok güzel dünya yaratırım Genişletmek için tıkla ... Dunya X created by @mesutgaga
mesutgaga' Alıntı: ben cok güzel dünya yaratırım Genişletmek için tıkla ... Dunya X created by @mesutgaga
mesutgaga Üye The Shadow' Alıntı: Dunya X created by @mesutgaga Genişletmek için tıkla ... bişe anlamadım ama begendim gene
The Shadow' Alıntı: Dunya X created by @mesutgaga Genişletmek için tıkla ... bişe anlamadım ama begendim gene
The Shadow Üye mesutgaga' Alıntı: bişe anlamadım ama begendim gene Genişletmek için tıkla ... Bos dunya yarattiysan benim sucum ne
mesutgaga' Alıntı: bişe anlamadım ama begendim gene Genişletmek için tıkla ... Bos dunya yarattiysan benim sucum ne
mesutgaga Üye araya zıpladım espri yapim diye .yok öyle bi dünya felan diyodunuz ya.neyse flop oldu espri
mesutgaga Üye bak hala mesaj atan yok tamamdır en son ben yazdım ve bu konu artık benim kapıyı kapatıyorum
The Shadow Üye safak45x' Alıntı: son mesaj tm konuya msj atmanıza gerek yok : Genişletmek için tıkla ... Cok zekisin Harcaniyon buralarda yavrum bosu bosuna mesaj atma
safak45x' Alıntı: son mesaj tm konuya msj atmanıza gerek yok : Genişletmek için tıkla ... Cok zekisin Harcaniyon buralarda yavrum bosu bosuna mesaj atma
Senyor Keş Üye safak45x' Alıntı: son msja bakıyosunuz Genişletmek için tıkla ... yok öyle dünya son mesaj bende adam olun
safak45x' Alıntı: son msja bakıyosunuz Genişletmek için tıkla ... yok öyle dünya son mesaj bende adam olun
The Shadow Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: yok öyle dünya son mesaj bende adam olun Genişletmek için tıkla ... Ben yaratiyorum o zaman
Asabi Geliştirici' Alıntı: yok öyle dünya son mesaj bende adam olun Genişletmek için tıkla ... Ben yaratiyorum o zaman