AIS Üye smh60' Alıntı: Kim demis kazandıgını :-) Genişletmek için tıkla ... @kim teknoloji3 olduğuna göre
NEXUS Üye polam234' Alıntı: @kim teknoloji3 olduğuna göre Genişletmek için tıkla ... Kim demiş kim olduğumu
AIS Üye smh60' Alıntı: Son mesajı atan kazanıyo diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Hayır öyle değil. Başlıkta böyle yazıyor. Bu konuya son mesajı kim atacak. @kim atdığına göre o kazandı.
smh60' Alıntı: Son mesajı atan kazanıyo diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Hayır öyle değil. Başlıkta böyle yazıyor. Bu konuya son mesajı kim atacak. @kim atdığına göre o kazandı.
NEXUS Üye polam234' Alıntı: Hayır öyle değil. Başlıkta böyle yazıyor. Bu konuya son mesajı kim atacak. @kim atdığına göre o kazandı. Genişletmek için tıkla ... Kim söledi la kim olduğumu
polam234' Alıntı: Hayır öyle değil. Başlıkta böyle yazıyor. Bu konuya son mesajı kim atacak. @kim atdığına göre o kazandı. Genişletmek için tıkla ... Kim söledi la kim olduğumu
AIS Üye teknolojik3' Alıntı: O kim la Genişletmek için tıkla ... @kim tanımıyormusun? Son mesajı atan. @kim söylediki ben teknolojik3
teknolojik3' Alıntı: O kim la Genişletmek için tıkla ... @kim tanımıyormusun? Son mesajı atan. @kim söylediki ben teknolojik3
NEXUS Üye symbian_lover' Alıntı: Bu konu kapanmasın,kıyamete kadar sürer elam Genişletmek için tıkla ... Artık öbür dünyada devam ederiz
symbian_lover' Alıntı: Bu konu kapanmasın,kıyamete kadar sürer elam Genişletmek için tıkla ... Artık öbür dünyada devam ederiz
NEXUS Üye polam234' Alıntı: @kim tanımıyormusun? Son mesajı atan. @kim söylediki ben teknolojik3 Genişletmek için tıkla ... Sorunların varsa şöle anlarım
polam234' Alıntı: @kim tanımıyormusun? Son mesajı atan. @kim söylediki ben teknolojik3 Genişletmek için tıkla ... Sorunların varsa şöle anlarım
AIS Üye symbian_lover' Alıntı: Bu konu kapanmasın,kıyamete kadar sürer elam Genişletmek için tıkla ... Bu konu kapanmayacak. Kazanan olucak ama kapanmayacak. teknolojik3' Alıntı: Sorunların varsa şöle anlarım Genişletmek için tıkla ... Sorun yok. Eğer @kim değilsen, peki @kim kim.
symbian_lover' Alıntı: Bu konu kapanmasın,kıyamete kadar sürer elam Genişletmek için tıkla ... Bu konu kapanmayacak. Kazanan olucak ama kapanmayacak. teknolojik3' Alıntı: Sorunların varsa şöle anlarım Genişletmek için tıkla ... Sorun yok. Eğer @kim değilsen, peki @kim kim.
NEXUS Üye polam234' Alıntı: Bu konu kapanmayacak. Kazanan olucak ama kapanmayacak. Sorun yok. Eğer @kim değilsen, peki @kim kim. Genişletmek için tıkla ... Ben ne biliyim Yandex miyim.
polam234' Alıntı: Bu konu kapanmayacak. Kazanan olucak ama kapanmayacak. Sorun yok. Eğer @kim değilsen, peki @kim kim. Genişletmek için tıkla ... Ben ne biliyim Yandex miyim.
shooter9112833 Üye İhtiyar007' Alıntı: Doğru mu @@[USER=11584]kim[/USER] sen misin? Genişletmek için tıkla ... Evet benim. teknolojik3' Alıntı: Ben ne biliyim Yandex miyim. Genişletmek için tıkla ... Ben biliyorum.
İhtiyar007' Alıntı: Doğru mu @@[USER=11584]kim[/USER] sen misin? Genişletmek için tıkla ... Evet benim. teknolojik3' Alıntı: Ben ne biliyim Yandex miyim. Genişletmek için tıkla ... Ben biliyorum.
shooter9112833 Üye teknolojik3' Alıntı: Aslında biraz tahminim var kim olduğuna Genişletmek için tıkla ... Polam345teknolojik4
teknolojik3' Alıntı: Aslında biraz tahminim var kim olduğuna Genişletmek için tıkla ... Polam345teknolojik4