AIS Üye mürteza16' Alıntı: Niye? Genişletmek için tıkla ... Durdursanız bu konudan bir daha size bildirim gelmeyecek. Son mesajı da ben atacam.
mürteza16' Alıntı: Niye? Genişletmek için tıkla ... Durdursanız bu konudan bir daha size bildirim gelmeyecek. Son mesajı da ben atacam.
mürteza16 Üye polam234' Alıntı: Durdursanız bu konudan bir daha size bildirim gelmeyecek. Son mesajı da ben atacam. Genişletmek için tıkla ... Çok zekisin Ama böyle bir şey olmuyacak
polam234' Alıntı: Durdursanız bu konudan bir daha size bildirim gelmeyecek. Son mesajı da ben atacam. Genişletmek için tıkla ... Çok zekisin Ama böyle bir şey olmuyacak
AIS Üye teknolojik3' Alıntı: Ben dedim kazanan teknolojik 3 Genişletmek için tıkla ... Nerden biliyorsun?
mürteza16 Üye teknolojik3' Alıntı: Ben dedim kazanan teknolojik 3 Genişletmek için tıkla ... Son mesajı @kim atmadan bitmez.
teknolojik3' Alıntı: Ben dedim kazanan teknolojik 3 Genişletmek için tıkla ... Son mesajı @kim atmadan bitmez.
NEXUS Üye İhtiyar007' Alıntı: Akıllım benim ya Kim bu doğru söyleyin? Genişletmek için tıkla ... Fakenin biri
NEXUS Üye İhtiyar007' Alıntı: Sen misin yoksa? Genişletmek için tıkla ... Ben ne biliyim yandex miyim?