FeLonieS Üye mesutgaga' Alıntı: sana agresiflik takan olmadı.ayrıca espri anlayışını tekrar elden geçir Genişletmek için tıkla ... O benim kararımda olan, emir kipi ile konuşmazsanız sevinirim ve her yazacağım şeyi üstünüze alıp laf çarpıtmanıza gerek yok.
mesutgaga' Alıntı: sana agresiflik takan olmadı.ayrıca espri anlayışını tekrar elden geçir Genişletmek için tıkla ... O benim kararımda olan, emir kipi ile konuşmazsanız sevinirim ve her yazacağım şeyi üstünüze alıp laf çarpıtmanıza gerek yok.
mesutgaga Üye FeLonieS' Alıntı: O benim kararımda olan, emir kipi ile konuşmazsanız sevinirim ve her yazacağım şeyi üstünüze alıp laf çarpıtmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla ... öznel mi konuşmuşum? alla alla
FeLonieS' Alıntı: O benim kararımda olan, emir kipi ile konuşmazsanız sevinirim ve her yazacağım şeyi üstünüze alıp laf çarpıtmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla ... öznel mi konuşmuşum? alla alla
FeLonieS Üye mesutgaga' Alıntı: öznel mi konuşmuşum? alla alla Genişletmek için tıkla ... Uzatmayalım.