Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

omayra

Üye
az değilsin ama ben de inatçılıkta senden geri kalmam pek

omayra

Üye
kulakları çınlasın, biri daha eksik ama..

omayra

Üye
sanmam.. Hadi gari yatmıyor musun sen? Git evine ben bakarım buralara Merak etme, gözün arkada kalmasın

gidecegim ama bu pc kapatıp öteki iş yerindeki pc açacagım yani benden kurtuluş ne yazıkki yok n:

ouSahin

Üye
benden nöbetçi fiLan oLmaz

şuna ßaksana aßLa siz sohßete ßaşLamışsınız ama ßenim vaktim yoq ikinizede ii qeceLer

omayra

Üye
Ben de giderim bu diyardan.. Uyku geldi bedene ne mutlu kalkıp gidene (hikayesi vardır bu sözün de, gülüşüm onadır böyle hince) Sabaha kadar son mesaj sanırım salvadore'nin olacak. Oğuz kardeşim de q harfinde ısrarcı anlaşılan Eh gençlik demek ki.. Zamanla düzelecek umarım

hayırlı geceler arkadaş gece 4 kadar buradayım iş geregi

ouSahin

Üye

az da olsa bende burdaım annem patets kızartcakk..Salvadore sende burdasınn patates yermisin

bu arada abla ısrarla q yapmamın ndni farkındayım Türkçeyi kirltegimin ama ben şekilli yazmayı sevdigim için bide elim alışmış ben bunun açıklamasını yapmıştım zaten ve seninde bu konuda ne kadar duyarlı olduqunuda biliorum yazdıgınıda okudum..

K.bakma ltfen ama alışkanlık olmuş amacım Türkçe'yi kirletmek degil şekilli yazmakben şekkilli yazmayı severim de

walla sınawım var yarın dostlar bu cocuk kacar

gönder yemez olurmuyum

dur yüzbası olup öle gideyim