Invoke Üye Ben admin olsam bu konuyu açanı banlardım. Ya da vazgeçtim açandansa en çok mesaj atan ilk 5i banlardım Ben admin olsam her sabah birilerine ban atar güne öyle başlardım O.o
Ben admin olsam bu konuyu açanı banlardım. Ya da vazgeçtim açandansa en çok mesaj atan ilk 5i banlardım Ben admin olsam her sabah birilerine ban atar güne öyle başlardım O.o
Neagf Üye mesutgaga' Alıntı: çipet ne ya Genişletmek için tıkla ... Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak
mesutgaga' Alıntı: çipet ne ya Genişletmek için tıkla ... Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak
mesutgaga Üye Neagf' Alıntı: Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak Genişletmek için tıkla ... o ne lan
Neagf' Alıntı: Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak Genişletmek için tıkla ... o ne lan
mesutgaga Üye Neagf' Alıntı: Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak Genişletmek için tıkla ... o ne lan
Neagf' Alıntı: Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak Genişletmek için tıkla ... o ne lan
Özkan Ç. Üye Neagf' Alıntı: Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak Genişletmek için tıkla ... D Asdfadfssda
Neagf' Alıntı: Arnavut şevket piyuv piyuv cibili cibili şak şak şak Genişletmek için tıkla ... D Asdfadfssda