HighCore Üye Özkan Ç.' Alıntı: harbi la Genişletmek için tıkla ... Vay arkadaş bak şimdi gecenin kaçı işin yoksa yurtdan çıkda git al ohohohohoh çok zor iş çok uzak
Özkan Ç.' Alıntı: harbi la Genişletmek için tıkla ... Vay arkadaş bak şimdi gecenin kaçı işin yoksa yurtdan çıkda git al ohohohohoh çok zor iş çok uzak
Özkan Ç. Üye HighCore' Alıntı: Vay arkadaş bak şimdi gecenin kaçı işin yoksa yurtdan çıkda git al ohohohohoh çok zor iş çok uzak Genişletmek için tıkla ... En iyisi erken yatıp bunları unutmak
HighCore' Alıntı: Vay arkadaş bak şimdi gecenin kaçı işin yoksa yurtdan çıkda git al ohohohohoh çok zor iş çok uzak Genişletmek için tıkla ... En iyisi erken yatıp bunları unutmak
HighCore Üye Özkan Ç.' Alıntı: En iyisi erken yatıp bunları unutmak Genişletmek için tıkla ... Aslında ben yohum bu konuşmalar hiç olmadı o bitişikyazılarfalanhiçolmadıhepsihayaldihepsizihininoynadığıoyun
Özkan Ç.' Alıntı: En iyisi erken yatıp bunları unutmak Genişletmek için tıkla ... Aslında ben yohum bu konuşmalar hiç olmadı o bitişikyazılarfalanhiçolmadıhepsihayaldihepsizihininoynadığıoyun
Özkan Ç. Üye HighCore' Alıntı: Aslında ben yohum bu konuşmalar hiç olmadı o bitişikyazılarfalanhiçolmadıhepsihayaldihepsizihininoynadığıoyun Genişletmek için tıkla ... Evetbunabilecevapveriyornezihinmişmeaşallah
HighCore' Alıntı: Aslında ben yohum bu konuşmalar hiç olmadı o bitişikyazılarfalanhiçolmadıhepsihayaldihepsizihininoynadığıoyun Genişletmek için tıkla ... Evetbunabilecevapveriyornezihinmişmeaşallah
HighCore Üye Özkan Ç.' Alıntı: Evetbunabilecevapveriyornezihinmişmeaşallah Genişletmek için tıkla ... Hiçkasmıyorşarjıdaiyigidiyokeratanındimiamabuyazıyıçözmesiçokzorişsonuçtagözfelanbayayoruluyodur
Özkan Ç.' Alıntı: Evetbunabilecevapveriyornezihinmişmeaşallah Genişletmek için tıkla ... Hiçkasmıyorşarjıdaiyigidiyokeratanındimiamabuyazıyıçözmesiçokzorişsonuçtagözfelanbayayoruluyodur
Özkan Ç. Üye HighCore' Alıntı: Hiçkasmıyorşarjıdaiyigidiyokeratanındimiamabuyazıyıçözmesiçokzorişsonuçtagözfelanbayayoruluyodur Genişletmek için tıkla ... Göz kalmadı ameliyata gidiyorum şuan not: yazanhemşiree
HighCore' Alıntı: Hiçkasmıyorşarjıdaiyigidiyokeratanındimiamabuyazıyıçözmesiçokzorişsonuçtagözfelanbayayoruluyodur Genişletmek için tıkla ... Göz kalmadı ameliyata gidiyorum şuan not: yazanhemşiree
HighCore Üye Özkan Ç.' Alıntı: Göz kalmadı ameliyata gidiyorum şuan not: yazanhemşiree Genişletmek için tıkla ... Hemşire hanım nasılsınız yaş kaç nerelisiniz
Özkan Ç.' Alıntı: Göz kalmadı ameliyata gidiyorum şuan not: yazanhemşiree Genişletmek için tıkla ... Hemşire hanım nasılsınız yaş kaç nerelisiniz
Özkan Ç. Üye HighCore' Alıntı: Hemşire hanım nasılsınız yaş kaç nerelisiniz Genişletmek için tıkla ... gitti hemşire
HighCore' Alıntı: Hemşire hanım nasılsınız yaş kaç nerelisiniz Genişletmek için tıkla ... gitti hemşire
HighCore Üye İbrahimTR' Alıntı: ne ouyor buldaaaa Genişletmek için tıkla ... Yol aç yigenim buralar bizim
HighCore Üye Özkan Ç.' Alıntı: burda olaylar çok karıştı Genişletmek için tıkla ... Neden gittiki hemşire ya
HighCore Üye Özkan Ç.' Alıntı: Işi varmış Genişletmek için tıkla ... mesutgaga' Alıntı: oh dışardan yeni geldim odamda miss gibi çay içiyorum. hemde beş çayı tadında Genişletmek için tıkla ... Özkan la muhabbeti.ilerlettik(bana o hemşireyi bul ) mesut gaga gel sende ama çok geç kaldınçünkübitişikyazıişiçoktanbitmiştiMasenindealışmanlazımşimd
Özkan Ç.' Alıntı: Işi varmış Genişletmek için tıkla ... mesutgaga' Alıntı: oh dışardan yeni geldim odamda miss gibi çay içiyorum. hemde beş çayı tadında Genişletmek için tıkla ... Özkan la muhabbeti.ilerlettik(bana o hemşireyi bul ) mesut gaga gel sende ama çok geç kaldınçünkübitişikyazıişiçoktanbitmiştiMasenindealışmanlazımşimd