mservank Üye yaklaşık 52 dk aradan sonra son mesaj benim artık yarın 5 lere kadar olmam mesaj ayazarsunız okeyto bebişlerim
yaklaşık 52 dk aradan sonra son mesaj benim artık yarın 5 lere kadar olmam mesaj ayazarsunız okeyto bebişlerim
ouSahin Üye yoq yoq anladım meydan size qeniş qeldi:d bundan snr ben warımm arkadaşlar rica etsem defolun
Master_Evil Üye oy oy şimdi direksiyon sınavından geldim adamlar birbirine gaz sağdakimiydi soldakimiydi diye soruodu
oy oy şimdi direksiyon sınavından geldim adamlar birbirine gaz sağdakimiydi soldakimiydi diye soruodu
SelmanTE Üye Master_Evil' Alıntı: oy oy şimdi direksiyon sınavından geldim adamlar birbirine gaz sağdakimiydi soldakimiydi diye soruodu Genişletmek için tıkla ... puhahahaa yapma yauw neyse trafiğe çıkmasak bundan sonra daha iyi olacak. bu arada gaz ortadaki
Master_Evil' Alıntı: oy oy şimdi direksiyon sınavından geldim adamlar birbirine gaz sağdakimiydi soldakimiydi diye soruodu Genişletmek için tıkla ... puhahahaa yapma yauw neyse trafiğe çıkmasak bundan sonra daha iyi olacak. bu arada gaz ortadaki
keremerson Üye manyak!' Alıntı: meydanı boş bırakmaya gelmiyo yaa iyiki bir hafta yoktum :?sl?k Genişletmek için tıkla ... ARTIK BEN WARIMM !!
manyak!' Alıntı: meydanı boş bırakmaya gelmiyo yaa iyiki bir hafta yoktum :?sl?k Genişletmek için tıkla ... ARTIK BEN WARIMM !!
keremerson Üye güzel espri deme bahanesiyle son msj seninmi olacak sanıosuunnn benim çünküüü :?sl?k:?sl?k