Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konuda bilgim yok cevap verenlere teşekkür
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
bu konuda bilgim yok cevap verenlere teşekkür
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar telefonun c bölümünde yeterli hafıza yok deyip duruyor görüntüde ki txt dosyalarını silsek programlarına zarar verirmi yada bozar mi
gece__kuşu
Üye
sorun olmaz sil gitsin ama txt dosyaları zaten çok az yer kaplar silsende faydası olacağını sanmıyorum
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
ama c bölümünde hiç birşey yok hala hafıza yok diyo
heleki uygulamalari falan yuklemek buyuk dert ben 5800 kullanirken 2 gunde bir bozuyodum formatliyodum oyuzden hic ayar falan yapmiyodum ot gibi kullaniyodum Allahtan simdi iphoneum var
arkadaşlar dediğiniz programı kurdum sorunsuz şekilde çalışıyor üstelik temizleme dahi yaptım inanılmaz hafızaya çıktı gerçekten ama bir konuda birşey danışmak istiyorum sistem temizleme de hafıza kartımızda herhangi resim video klip vs şeyler kısaca kartta sakladigimız ise yarayan şeyleri silmez değilmi çok önemli bu soru benim için tam bilen cevap verebilir mi
arkadaşlar dediğiniz programı kurdum sorunsuz şekilde çalışıyor üstelik temizleme dahi yaptım inanılmaz hafızaya çıktı gerçekten ama bir konuda birşey danışmak istiyorum sistem temizleme de hafıza kartımızda herhangi resim video klip vs şeyler kısaca kartta sakladigimız ise yarayan şeyleri silmez değilmi çok önemli bu soru benim için tam bilen cevap verebilir mi
yani atıyorum bir program kurduk programı beğenmeyip kaldırdık ama bu programın bazı kırık dosyaları kaldı bu programda bunları görüp siliyor doğru mu anladım
yani atıyorum bir program kurduk programı beğenmeyip kaldırdık ama bu programın bazı kırık dosyaları kaldı bu programda bunları görüp siliyor doğru mu anladım
evet aynen öyle. hele ki operayı 2 3 ay boyunca kullandıysan opera cache boyutu 20 megabayt oluyor. Yani cache önbelleği temizliyor. Her yönden yararlı yani...