bu konuda bilgim yok cevap verenlere teşekkür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda bilgim yok cevap verenlere teşekkür
arkadaşlar telefonun c bölümünde yeterli hafıza yok deyip duruyor görüntüde ki txt dosyalarını silsek programlarına zarar verirmi yada bozar mi

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
sorun olmaz sil gitsin ama txt dosyaları zaten çok az yer kaplar silsende faydası olacağını sanmıyorum

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
ama c bölümünde hiç birşey yok hala hafıza yok diyo

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
tel hafizasina uygulama kurduysan onlardir yada simgelerin dosyalari falan bide tarayici verilerini temizle

Dostum sen bu işi biliyorsun gerçekten

- - - Eklendi - - -

verileri sildim hafıza yükseldi :tşk:

Symbianize

Symbianize

Üye

Dostum sen bu işi biliyorsun gerçekten

- - - Eklendi - - -

verileri sildim hafıza yükseldi :tşk:

arada yap ama yine faydasi olmaz gittikce bitirir tel hafizayi bu symbianda hep boyle yapman gereken 2 aydabir format oh miss :D

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum sana aynen ama format sonrası tüm ayarlara ayar çekmek sinir bozucu :)

Symbianize

Symbianize

Üye
katılıyorum sana aynen ama format sonrası tüm ayarlara ayar çekmek sinir bozucu :)

heleki uygulamalari falan yuklemek buyuk dert ben 5800 kullanirken 2 gunde bir bozuyodum formatliyodum oyuzden hic ayar falan yapmiyodum ot gibi kullaniyodum Allahtan simdi iphoneum var :D

- - - Eklendi - - -

bide ccleaner indir onla temizle

- - - Eklendi - - -

pardon xclear

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
ise yarıyor mu bari bu dediğin ?

Symbianize

Symbianize

Üye
yaramazmi en azindan bi dene faydasini gorursun

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
xcleaner indir. 5 mb bos hafiza vardi telde. simdi 35 mb.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar bilgi çok çok :tşk: deneyelim bakalım

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar dediğiniz programı kurdum sorunsuz şekilde çalışıyor üstelik temizleme dahi yaptım inanılmaz hafızaya çıktı gerçekten ama bir konuda birşey danışmak istiyorum sistem temizleme de hafıza kartımızda herhangi resim video klip vs şeyler kısaca kartta sakladigimız ise yarayan şeyleri silmez değilmi çok önemli bu soru benim için tam bilen cevap verebilir mi

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
tamam arkadaşlar bilgi çok çok :tşk: deneyelim bakalım

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar dediğiniz programı kurdum sorunsuz şekilde çalışıyor üstelik temizleme dahi yaptım inanılmaz hafızaya çıktı gerçekten ama bir konuda birşey danışmak istiyorum sistem temizleme de hafıza kartımızda herhangi resim video klip vs şeyler kısaca kartta sakladigimız ise yarayan şeyleri silmez değilmi çok önemli bu soru benim için tam bilen cevap verebilir mi

silmiyor sadece gereksiz verileri siliyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yani atıyorum bir program kurduk programı beğenmeyip kaldırdık ama bu programın bazı kırık dosyaları kaldı bu programda bunları görüp siliyor doğru mu anladım

- - - Eklendi - - -

Ayrıca konuyu okuyup programı arayıpda bulamayan arkadaşlar buradan http://www.maxicep.com/symbian-s60v...i-x-clear-v1-9-s60v3-s60v5-turkce-516171.html indirebilir

evet aynen öyle. hele ki operayı 2 3 ay boyunca kullandıysan opera cache boyutu 20 megabayt oluyor. Yani cache önbelleği temizliyor. Her yönden yararlı yani...

Symbianize

Symbianize

Üye
yaptinmi kardesim :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
evet kurdum kullanıyorum bile herkese :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt