bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oxygenn

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle merhabalar diyeyim, bir konu hakkında sizlerden yardım almak istiyorum sizden ricam yazdıklarımı tamamiyle okuduktan sonra bana bir cevap vermenizdir.hepinize teşekkürler.

benim yaşım 22 ve bir iş sahibiyim, bu aralar bir kız ile sadece arkadaş olarak takılmaya(o da bir iş sahibi) başlamıştım ve bir süre takıldıktan sonra anladım ki ona karşı hissettiğim duyguların farklı oldugunu anladım ve bunun akabinde gelişen olay malum...herneyse sonuç olarak kız benden 4 yaş buyuk yani 26 yaşında bu beni biraz düşündürdü açıkçası ama biraz düşündükten sonra bunun bir problem olmadıgını anladım.olaylar bu şekilde gelişirken durumu onada anlattım ve benim ondan yaşça küçük oldugumu söyledi böyle bir şeyin olmasının biraz zor oldugunu söyledi, nedenini sordgumda ben kendimi biraz ezik hissederim tarzında ve çevremdeki insanların bakışlarından rahatsız olacağını belirtti yani çevresindeki insanlar onun hakkında ne düşünür ne derler onu mesele olarak sundu bana ve bende gayet olgun bir şekilde ona hak verdim bunun arkasından bu olayı biraz zamana yaymaya karar aldık.ben yaşımdan olgun oldugumu düşünüyorum kaç yaşında hissediyorsun derseniz 25 diyebilirim ve onu taşıyabilecek yani kızı taşıyabilecek cesareti kendimde görebiliyorum bundan dolayı hiç bir şüphem yok.
sizlere sormak istediğim acaba ben yanlış mı düşünüyorum illa bayanın erkekten küçük mü olması gerekiyo? veya bayan erkekten büyük olursa çok büyük problemler mi oluyor da benim haberim yok bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz. tekrardan teşekkürler...

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
Bence boşuna kasıyosun kendini...:nono:
Bizim ülkemizin en büyük saçmalığı size de dokunmuş...

"Etraf/Çevre ne der???"

Bana sorarsan kimseye aldırma... bir gece kendi kendine düşün -bu işin olumlu tarafları ve olumsuz tarafları- ve karar ver..

Yani kimseyi değil KALBİNİN SESİNİ DİNLE...

Şimdiden çizdiğin yolda başarılar... :spr

Aramıza hoşgeldin...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ya bak bence o yaşlarda yaşın bi önemi yok önemli olan insanın kendini hangi yaşta hissetmesidir ama sonradan sende gercekten bi ezilme durumu olur onun bir kaç yıllık tecrübesinin verecegi eziklik bunları iyi düşün derim ben pek anlamam ama bu işlerden :)

DefectoR

Üye
Arkadaşım sana bu konuda tek yardımcı olacak olan benim? çünkü aşk acısı ile yanıyorum da :) kardeş sana şunu söylim ben evliliğin kapısından döndüm çok ama çok üzüldüm ama sonunda değmediğini anladım, yani sana da tavsiyem bu kadar takma olacağı varsa olur. Şunu da unutma erkeğiz ama bu bir gerçek ki bayanlar bizden daha olgundur. 26 yaşındaki aklı başında bir bayan 30 yaşındaki bir erkeğe eş değerdir ;) bu sözümden yola çıkarak aradaki farkı gör ona göre de kendini fazla üzme..

oxygenn

Üye
    Konu Sahibi
Bence boşuna kasıyosun kendini...:nono:
Bizim ülkemizin en büyük saçmalığı size de dokunmuş...

"Etraf/Çevre ne der???"

Bana sorarsan kimseye aldırma... bir gece kendi kendine düşün -bu işin olumlu tarafları ve olumsuz tarafları- ve karar ver..

Yani kimseyi değil KALBİNİN SESİNİ DİNLE...

Şimdiden çizdiğin yolda başarılar... :spr

Aramıza hoşgeldin...
öncelikle teşekkür ederim, fakat çevre neder diye o sorun yapıyor kafasında...benim açımdan bir problem yok yani... :(

oxygenn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sana bu konuda tek yardımcı olacak olan benim? çünkü aşk acısı ile yanıyorum da :) kardeş sana şunu söylim ben evliliğin kapısından döndüm çok ama çok üzüldüm ama sonunda değmediğini anladım, yani sana da tavsiyem bu kadar takma olacağı varsa olur. Şunu da unutma erkeğiz ama bu bir gerçek ki bayanlar bizden daha olgundur. 26 yaşındaki aklı başında bir bayan 30 yaşındaki bir erkeğe eş değerdir ;) bu sözümden yola çıkarak aradaki farkı gör ona göre de kendini fazla üzme..
elbetteki olacağı varsa olur ama inşallah olur ne diyim ya seviyorum :)

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
Ahh işte... Bizim nezih Türk Milletimiz...

Her şey çevreye göre yapılır... Belki gelenektir (bana göre değil ama),, belki dedikodudan korkmaktır ama sonuç aynıdır...
Kendinden önce çevre ne der diye düşünür...
Ve sana bir önerim...
Al karşına kızı,, adam akıllı anlat derdini...
Sonra sonuçta senin de için rahat olsun,, kızın da,, bizim de :oke:
Bu arada eğer uygularsan dediklerimi sonucu da bildir merak ettim...
Allah yardımcın olsun...

oxygenn

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu konuştuk onunla zaten ilk tepksi yaş faktörü oldu bende onun bir faktör olmadıgını anlatmaya çalıştım tabiki, bende zaten bir anda böyle bişey olmsını düşünmem tabiki ve zamana yaymaya karar verdik ama büyük ihtimalle böyle bir şey olmaz dedi...bende biraz bile umut varsa ben bu işte varım dedim...şu anda o zaman çerçevesinin içinde buluyorum yani. benim demek istediğim acaba gerçekten çok farklı bir durum mu 4 yaş fark olması onu merak ettiğim için böyle bir şey sormak istedim sizlere...o bana bu şekilde yaklaşınca demekki gerçekten çok entrasan bir durum söz konusu dedim kendi kendime...

omayra

Üye
Kardeşim, aranızdaki yaş fazla değil ancak burada kişilikler de önemli. Sen olgunum ve onu taşıyabilirim diyorsun. Son sözü söyleyecek olan sen ve o. Zaman neler gösterir bilinmez. Ancak ilerleyen zamanda ilişkiniz oturur ve evlenmeye karar verirseniz, senin ailen bu konudan dolayı tepki duyar ve sevdiğin kızı üzer mi bilemem. Bunu da dikkate almalısın. Toplum ne der diye umursamamak, herkesin gösterebileceği bir davranış şekli değildir. İnsanlar acımasızdır ve bunu zamanla öğrenirsin.

İşin başka bir yanı da şu, kadınlar daha çabuk çöküyor maalesef :( Olgun erkekler ise genç hanım kızlarımızca rağbet görüyor. Aradan 10 sene geçince sen 32 yaşında olgun bir bey iken, sevdiğin kadın 36 yaşında olgun bir hanım olacak ve yaş farkınız biraz daha belirgin görünecek. Bilmem anlatabiliyor muyum? Bunları da düşünmelisin açıkçası. Haa niyetim ciddi değil, 10 sene sonrasında hak var rahmet var diyorsan ya da önemli değil görünüm benim için diyorsan, bu da senin bileceğin bir şey.

Sonuç olarak, 4 yaş fazla bir yaş farkı değil ancak az da değil. Seçim senin. Zaman içinde daha netleşir zaten fikirlerin. Hayırlısı ne ise o olsun derim ben.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hocam sen sonuna kadar haklısın ama eğer kızın kafasındaki görüşler kendimden küçük biriyle beraber olmam tarzındaysa bunu değiştiremezsin maalesef. :oke:

DefectoR

Üye
Kardeşim, aranızdaki yaş fazla değil ancak burada kişilikler de önemli. Sen olgunum ve onu taşıyabilirim diyorsun. Son sözü söyleyecek olan sen ve o. Zaman neler gösterir bilinmez. Ancak ilerleyen zamanda ilişkiniz oturur ve evlenmeye karar verirseniz, senin ailen bu konudan dolayı tepki duyar ve sevdiğin kızı üzer mi bilemem. Bunu da dikkate almalısın. Toplum ne der diye umursamamak, herkesin gösterebileceği bir davranış şekli değildir. İnsanlar acımasızdır ve bunu zamanla öğrenirsin.

İşin başka bir yanı da şu, kadınlar daha çabuk çöküyor maalesef :( Olgun erkekler ise genç hanım kızlarımızca rağbet görüyor. Aradan 10 sene geçince sen 32 yaşında olgun bir bey iken, sevdiğin kadın 36 yaşında olgun bir hanım olacak ve yaş farkınız biraz daha belirgin görünecek. Bilmem anlatabiliyor muyum? Bunları da düşünmelisin açıkçası. Haa niyetim ciddi değil, 10 sene sonrasında hak var rahmet var diyorsan ya da önemli değil görünüm benim için diyorsan, bu da senin bileceğin bir şey.

Sonuç olarak, 4 yaş fazla bir yaş farkı değil ancak az da değil. Seçim senin. Zaman içinde daha netleşir zaten fikirlerin. Hayırlısı ne ise o olsun derim ben.
Bu gün aşk hocalığın üzerinde valla :oke:

oxygenn

Üye
    Konu Sahibi

eywallah teşekkür ederim, bu söylediklerin kafamı biraz daha karıştırdı ama karıştırdı derken yanlış anlama en azından bir kaç tane mantıklı sebepler ve soru işaretleri belirlendi kafamda...dış görünüşe gelince öncelik olarak tabiki önemli fakat bi hayat geçireceğin birisinde bence bu aranmaması lazım sonuç olarak güzellik geçici bir fiziksel olay yani nasıl olsa bir gün değişecek insanlar belki ben daha önce çökerim belli mi olur?? :) eywallah sağolasın...

DefectoR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt