Bu Konuda Anlatılanları Anlamadım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konuda Anlatılanları Anlamadım.
Birisi bunların ne anlama geldiğini nereye koyduğumuzda çalışır bunlar onu yazsın türkçe açıklama yapsın.

srgngrbzz

Üye
Hocam bunlar rompatcher yamalarıdır.Yani telefonun hızlanması,bazı yamaların aktif edilmesi gibi işlemler bu dosyalar sayesinde gerçekleşmekte.

haqanguven

haqanguven

Üye
Rom patcher yamalarıdır

Google Translate Çevirisi

Açıklama:
01. Etkinleştir bas: müzik çalar yükselmeleri BASS. Ne kadar etkili bilmiyorum ama RomPatcher yeşil gösterir
02.Block GPRS: Bu ​​telefonun İnternet bağlantısını devre dışı bırakır.
03. c2zbin_THUMB: z sürücü önce Okumalar c sürücü, z önce c öncelik vermek için bir öncelik yama.
04. ChangeLayout: Değişiklikler seçeneği menü düzeni, daha kolay bir kullanıcı arayüzü. Bu güzel mod için iExtraX7 teşekkürler.
05. CRepository4all: z :/ private/10202be9 üzerinde c :/ private/10202be9 öncelik verir
06. Anahtar ışık etkisi: Ekrana dokunarak ile Menü tuşu ışığı cevapları
07. open4all
08. C kök okuyun: Sizin dahili dosya yöneticisi ile c sürücüsünün kök klasörleri okuyun
09. Gerçek İşlemci: Bu ​​yama n8 sizin gerçek cpu hızı gösterir
10. Hash kontrolde kaldırın: \ sys \ hash: yeniden hesaplanması c hash dosyası olmadan \ sys \ bin dosyaları: yama çıkarılabilir ikililer için karma denetimi kaldırır, e değiştirebilirsiniz.
11. TRCn_belle: Kaldır kayıt sesi belle
12. Göster RAM ROM: dosya yöneticisi yerleşik olarak ram ve rom gösterir
13. Göster RAM ROM HiDef: Gösteri ram ve dosya yöneticisi ve gizler f sürücü yerleşik olarak rom
14. SP kilidi: yama etkinleştirildiğinde, yalnızca çalışan programları erişilebilir. UYARI: Otomatik olarak ayarlayın Asla, aksi takdirde bu yama kapalı yeniden telefon sonra RomPatcher açamıyor olmayacaktır.
15. testCpu: n8 sizin işlemci saat hızını artırın. Sadece son Belle sızıntı 111.040.0904 için. Hala development.Thanks altında iExtraX7 için
16: ChangeSpeaker_BeepTone: ön hoparlörden hoparlöre Chnges bip yolu.
17. Yamalar-hepsi bir arada ::: 16 yamaları içerir

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Çok fazla kullanma. Özellikle ses için olanları. Refresh ile uyum sağlamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt