Bu Konu İle Rütbe Atlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konu İle Rütbe Atlıyorum

Bu da eskri rütbemden Klan son hatıra.

Yeni gelen rütbe ile yeni özelliklerin (dosya ekleme resim altı yazısı vb) gelmesini bekliyorum.İhşallah kavuşurum.

El-CD

Üye
dosya ekleme rütbe ile verilmiyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Dosya ekleme yetkisi rütbeye göre verilmiyor. Avatar altı yazısı 5.000 mesajdan sonra veriliyor 2.500 den sonra değil. Zaten artık o özellik kaldırıldı.
Tebrikler

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun

- - - Eklendi - - -

Dosya ekleme yetkisi rütbeye göre verilmiyor. Avatar altı yazısı 5.000 mesajdan sonra veriliyor 2.500 den sonra değil. Zaten artık o özellik kaldırıldı.
Tebrikler

Abi bişi sora bilirmiyim
Sen nasıl ekleme yetkisini aldım . HiÇ teknoloji bölümünde paylaşımını görmedi Bazi oyunlarda (abi fena oyunlarda gördüm )Teşekkürler vb mesajlarını gördüm

- - - Eklendi - - -

Tebrikler

Abi bişi sora bilirmiyim
Sen nasıl ekleme yetkisini aldım . HiÇ teknoloji bölümünde paylaşımını görmedi Bazi oyunlarda (abi fena oyunlarda gördüm )Teşekkürler vb mesajlarını gördüm

Metin MF

Üye

O bir moderatör

Moderatör Olduğundan Dolayı Mesaj Düzenleme Dosya Ekleme Silme Banlama Vs Gibi Yetkileri Var. Normal Üyelerde Bol Bol Paylaşım Yaptıkları Takdirde Dosya Ekleme Yetkisine Sahip Oluyorlar.

- - - Eklendi - - -

Piştimi Olduk 30 Saniye Farkla...

Revengeful

Emekli Yönetici
Eskiden ben teknoloji bölümünde aktiftim.

Revengeful

Emekli Yönetici
general iken.. O zamanlar tuğ yoktu. İstemediğim için o zamanlar almıştım yetkiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...