Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Style72

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Arkadaşlar size özel bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Belki çare bulursunuz? belki size komik de gelebilir?
Biri bir konu hakkında konuşuyor konuşuyor konuşor. Bilgi veriyor . En sonunda " sen bu konu hakkında ne düşünorsun " dediğinde nasıl cevap veriyorsunuz.......
biraz saçma oldu ama işte benim sorunum bu birisi bana sen ne düşünorsun diye sorduğunda donup kalıyorum aklıma hiç bir şey gelmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kızarıyorum . En son da rezil oluyorum. Anlacağınız bu sorudan nefret ediyoru .
Sizde de bu problem var mı arkadaşlar ?

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Bu Forum için bir psikolog tutmak şart oldu. :-) son günlerde vakalar arttı forumda. İntihar etmek isteyenler . Dayak yiyenler . İtiraflar bakalım daha nereye kadar gidecğiz :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Eykul
Eykul

Eykul

Üye
Bu Forum için bir psikolog tutmak şart oldu. :-) son günlerde vakalar arttı forumda. İntihar etmek isteyenler . Dayak yiyenler . İtiraflar bakalım daha nereye kadar gidecğiz :)

Ben olurum psikolog :D

Neden cevap veremiyorsun. Hangi konularda.... kendine ait bir fikrin yoktur yada o zaman konu hakkinda yeterince bilgin yoktur

Style72

Üye
    Konu Sahibi
Ben olurum psikolog :D

Neden cevap veremiyorsun. Hangi konularda.... kendine ait bir fikrin yoktur yada o zaman konu hakkinda yeterince bilgin yoktur

Bilgim olsa da aniden sorulan bu soruya cevap veremiyorum ? Ben sadece bu soruyla sorun yaşıyorum . Sebebini bilmiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kitap okuyor musun? Okuyorsan ne tür kitapları okuyorsun?

SHS

SHS

Üye
sana konuyu anlatıyor ve fikrini istiyorlar, anlamadıysan anlamadım dersin niye kızarıyon falan.. yada sen anlatılanı dinlemiyorsunki bu yüzden bi fikrin yok o zamanda tıkanıyorsun

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Konu hakında ki düşüncem konuyu doğru yere açmışsın de cevap ver :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum sanırım kendine pek güvenin yok bunun için rahat olmalısın başkalarının fikirlerine bağlı hissedersin bir zaman sonra biraz sosyalleşmeye bak çık gez arkadaşlarınla git mangala kız arkadaşın varsa al sinemaya git kitap oku ve düşüncelerin korkutmasın seni doğru düşündüğünü başkalarının fikirlerini küçük düşürmeden ifade et :)

DDorlion

DDorlion

Üye
ben sana kısaca çözümü söylym valla bn bilmem de çekil bn hep öle yapıyom :D

Style72

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar önerileriniz için çok teşekürler hepinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt