HAM ZA
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üniversite ortamını düşündüğümde haklı olabilirsin belki de menfaatçi pisliğin teki de olabilirsakın kanma bunlara bazı kızlar böyle dvranıyor seni seviyormuş gibi yapar ama sonra bi çıkma teklifi edersin tokadı yapıştırır
Hocam hislerim muhtelif bir yanım güzel hoş kız diyor, diğer yanım ise suistimal kokusu alıyor yine de ben duygumu belli etmeme taraftarıyımsen kızı sevdin mi asıl olay o
Dostum bu kız milletine çok fazla güven olmaz çalışkan bir talebe isen dikkat et kullandırma kendiniİnanır mısın ben de uni 2. siniftayim ve ayni durumdayim.
Benim de başımda var böyle biri. Nasılsa kokusu çıkar deyip bekliyorum bakalım
Hoşlanıyorsan eğer sen bekleme bence. Mutlaka sana karşı hissettiği bişey vardır anlattıklarına göre öyle sezdim. ilk adımı senden bekliyordur belki
Evt aynı. Çalışkan biri değilim aksine o sınıfın en çalışkanlarından. Kullanılma durumu yok yani. Yeri geliyor ben kullanıyorum onu yalan yok.Dostum bu kız milletine çok fazla güven olmaz çalışkan bir talebe isen dikkat et kullandırma kendini
Hani devamlı etrafımda bulunmaya gayret ediyor, ayrıyeten devamlı konuşmak istiyor ve yüzü hep gülüyor bana bakıyor falan. Sen de de oldumu ?
Evt aynı. Çalışkan biri değilim aksine o sınıfın en çalışkanlarından. Kullanılma durumu yok yani. Yeri geliyor ben kullanıyorum onu yalan yok.
Sen kullanıldığını hissediyormusun peki?
Haha yok artıkValla all benden de o kadar yani bahsettiğin kızın adı da aynı çıkarsa yeminle çok gülerim
Ama sen yine temkinli davran fiil ve hareketleri yanıltabilir tart diğer erkeklere olan tavrı nasıl sana olan tavrı ile aynıysa uzak durmak en akıllıca olandırHaha yok artık
Diğer erkeklere olan tavrından daha farklı bana olan tavrı. Diğer erkeklerle o kadar muhatap olmuyor. Şüphelenme sebebim de bu zaten.Ama sen yine temkinli davran fiil ve hareketleri yanıltabilir tart diğer erkeklere olan tavrı nasıl sana olan tavrı ile aynıysa uzak durmak en akıllıca olandır
Diğer erkeklere olan tavrından daha farklı bana olan tavrı. Diğer erkeklerle o kadar muhatap olmuyor. Şüphelenme sebebim de bu zaten.
Neyse konu bana döndü şu an. Sen ne yapacaksın onu düşün bence
Şimdi şöyle söyleyeyim : sen hoşlanıyosan git konuş.
Dipnot !!!!::::::::::::???????
(bende benzer durumdayım. kızla tanıştığım ilk günden beri bayağı samimiydik. Sonra ben buna hoşlandığımı söyledim şimdi kız yüzüme bile bakmıyo benden uzak duruyo attığım mesaja cevap vermiyo. Anlamıyorum Vallaha anlamıyorum küfür mü ettim la sadece hoşlandığımı söyledim. Gitti o tatlı muhabbetimiz arkadaşlığımız ANLAYAMIYORUM)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?