Bu kelimeyi kullanana 1740 lira ceza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu kelimeyi kullanana 1740 lira ceza
Rize'de cep telefonu tamircisi, tartıştığı müşterisine ''lan' diye hitap ettiği için 1740 lira cezaya çarptırıldı.
18.06.2012 14:31

Kent merkezinde yaklaşık iki yıl önce meydana gelen olayda B.B, arızalanan cep telefonunu tamir için Maksut Terzi'ye ait iş yerine getirdi. Birkaç gün sonra iş yerine gelen B.B, cep telefonunun tamir olmaması üzerine Terzi ile tartıştı. Tartışma sonrası B.B ve Maksut Terzi, ''tehdit ve hakaret'' iddiasıyla birbirinden şikayetçi oldu.
CEZA ERTELENDİRize 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sonunda hakim, Maksut Terzi'ye, B.B'ye söylediği ''vermiyorum lan'' sözünü hakaret sayarak bin 740 lira adli para cezası verdi. B.B'ye verilen bin 740 liralık adli para cezası ise suçun işlediği tarihte 18 yaşından küçük olduğu için ertelendi.
Maksut Terzi, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir ceza almasına şaşırdığını belirterek, ''Tanık ifadelerinde ve beyanımda böyle bir şey olmadığını söylememize rağmen bin 740 lira cezaya çarptırıldık. Bana verilen ceza ile herkes kendisine 'lan' diye hakaret edildiğini iddia ederek bir başkasını mahkum ettirebilir. Şikayetçi darp edildiğini de iddia etti ve iddia asılsız çıktı. Bu iddia da asılsız, buna rağmen ceza almak şaşırtıcı, artık herkes rahatlıkla 'lan' kelimesi nedeniyle mahkum olabilir'' dedi. ensonhaber

__xXx__

__xXx__

Üye
ilginç demekki ben babama dava acsam trilyoner olcam burası türkiye herşey beklenir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lan kelimesi bizim burada direk kafa kırma nedeni.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ömrümde kaç kez lan dedim lan acaba :hmmm 1-2 milyon olmuştur :hmmm

-efşan

-efşan

Üye
''lan'' elbetteki sık kullanılan ve benim tabirimde hatta literatürümde hayasızlıktan öte olmayan - olamayacak bir kelimedir.
Nefret ederim. İyi yapmış adam.

SHS

SHS

Üye
la dese cezanın birazından kurtulurdu:zuhaha:

larten123

larten123

Üye
yok artık demiyorum çünkü burası TÜRKİYE :gul:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Rize'ye bi şeyler oldu bu günlerde :ehe

hidayet02

hidayet02

Üye
"Lan" Bu Nasıl Haber:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...