Bu kaza ilk değil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bu kaza ilk değil!



Ankara'da, go kart aracına binen 24 yaşındaki Sultan Öztemel, atkısının tekerleklere dolanması sonucu boynu kırılınca yaşamını yitirdi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlatırken, pisti işleten kişi gözaltına alındı
Ankara'da go kart pistinde meydana gelen görünmez kaza sonucu 24 yaşındaki
Sultan Öztemel yaşamını yitirdi. Olay; Ankara'daki Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan go-kart pistinde, 31 Ekim akşamı saat 20.30 sıralarında yaşandı. Kemoterapi görerek kanseri yendiği öğrenilen Sultan Öztemel, o gün go-kart'ta binmek istedi. Sözlüsü ve kuzeni de genç kızın bu isteğini kırmadı. Öztemel, üçlü go-kart'a binmek için Ankara'daki pistleri tek tek dolaştı. Gittikleri pistlerinin kapalı olması genç kızı kararından vazgeçirmedi. Sultan Öztemel, son olarak Atatürk Orman Çiftliği'ndeki piste gitmeyi önerdi. Sözlüsü ve kuzeni de "Peki" dedi. Ancak burada da go-kart pistinin kapandığını ve görevlilerin ayrılmak üzere olduğunu gördüler. Sultan Öztemel, görevliye pisti açmasını rica etti. Görevli de genç kızın isteğini geri çevirmedi. Pistin ışıklarını açıp gokart'a binmesini sağladı.

RÜZGÂRLA SAVRULDU

Tek başına tur atmaya başlayan Öztemel, başında kaskı olmasına karşın beklenmedik bir kazaya uğradı. Genç kızın boynundaki atkı, rüzgârın etkisiyle savruldu ve go-kart'ın tekerlerine dolandı. Minyatür araç hareket ettiği için; atkı, kızın boynunu iyice sıktı. Görevliler ve yakınları uzakta olduklarından kazayı fark edemedi. Ancak, araç aniden durunca bir şeylerin ters gittiğini anladılar ve Sultan'ın yanına koştular. Görevli, bıçakla Öztemel'in boynuna dolanan atkıyı kesti. Ağır yaralı halde Gazi Hastanesi Acil Servis'e kaldırılan ve boynunun kırıldığı anlaşılan genç kız, 36 saatlik yaşam mücadelesini kaybetti. Olaydan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Polis, go-kart pistini işleten kişiyi gözaltına aldı. İşletmeci "dikkatsizlik ve tedbirsizlik neticesi ölüme sebebiyet vermek" suçlamasıyla savcılığa sevk edildi.

KANSERİ YENDİ AMA...

Gördüğü kemoterapi tedavisi sonucu kanseri yendiği belirlenen genç kız, önceki gün Abidinpaşa Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Sultan Öztemel tutkunu olduğu go-kart yüzünden ölmesi başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Öztemel'in bir süre önce sözlendiği ve evlilik hayalleri kurduğu öğrenildi.

İLK DEĞİL
Go-kart araçlarında daha önce de benzer kazalar yaşandı. Kocaeli'nde, 2008'de yaşanan feci kazada; işadamı Kenan Güneş'in 9 yaşındaki kızı İrem Güneş, saçını go-kart aracının motoruna kaptırdı. Kafa derisinin bir kısmı kopan İrem, ağır yaralandı. Denizli'de, 2009'da meydana gelen olayda ise; kask takmayan 12 yaşındaki Ayça Güney'in saçları, go-kart aracın motor miline dolandı. Güney, başından ve kulağından yaralandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: HeiLmasTer®


HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
Teşekkürler ama konu içindeki linkleri silersen iyi olur ;)
 
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah.. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt