Bu Kasıtlı Ve Önceden Düşünülmüş Bir Olay

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kasıtlı Ve Önceden Düşünülmüş Bir Olay
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Metin Keçeli, derbide yaşanan olayları ve Spor Toto Süper Ligi'nin 6. Haftasında oynanacak olan MP Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşması hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Keçeli, HABER1903'e yaptığı açıklamada;


-BU OLAY GEZİ'NİN İNTİKAMI-

Beşiktaş'ın çok büyük cezalar alacağını düşünmediğini dile getiren Metin Keçeli; ''Beşiktaş'a çok büyük cezaların geleceğini zannetmiyorum. Çünkü önemli tahrik ve ihmaller var. Beşiktaş Kulübü Yönetimi, o taraftarı durduracak değil. Bunlar Beşiktaş'ın taraftarı olduğu iddia edilen bilinmeyen kişiler. Beşiktaş'ın 1453 Kartalları diye bir taraftar topluluğu yoktu. Bu olayda onlar da sorumlu. Birkaç hafta içerisinde ortaya çıktı. Melo'nun da tahrikleri var. Melo, her şeyi yapabilen bir adam. Ama bu olay, onun tahrikleri nedeniyle taraftarlar sahaya atladı gibi bir şey değil. Bu kasıtlı ve önceden düşünülmüş bir olay. Stada girerek olay yapıp Beşiktaş'a ceza verdirme ve Çarşı grubunu ortaya atma durumu söz konusu. Daha doğrusu Gezi'nin intikamı. Allah, bizi daha kötü şeylerden korusun'' dedi.


-BEŞİKTAŞ, MAÇIN FAVORİSİDİR-


MP Antalyaspor karşılaşmasında Beşiktaş'ın favori olduğunu ifade eden Keçeli; Beşiktaş'ın bu olayların etkisinden kurulması lazım. Bir maç kaybedilmiş ve bir takım olaylar yaşanmıştır. Futbol takımı bunlardan etkilenmez. Beşiktaş, bu maçları alarak aynı şekilde devam edecektir. Maçın favorisidir'' diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 

Benzer Konular



Üst Alt