haltie
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yalan haber böyle olur işte suraya bırde fenerbahcenın uefa ya katılacagını acıklayan uefa basın sozcusunun lafını yapıstırın neden antı fenercılık var bu forumda ???
9 milyonu adama değil karabüke verdik biz,karabükte sezon içi hiç görüşmedik diyor,ayrıca bizde oynamadı da trabzona gol attı bu adam değil mi?Öyle olmasını istediğiniz için art niyetli düşünüyorsunuz,ama bişey söyliyeyim mi yedirmeyiz 3-5 kendini bilmeze biz bu ligi
----------Eklendi @ 14:02:45 ---------- Yazıldı @ 14:01:34 ----------
bize iftira atanlar önce kendine bakacak bursayla neden kavgalılar onlar sorgulanacak
Antifenercilik yok sadece görünen köy kılavuz istemiyor.
Evet anlaşma adamla değil karabükle oldu.
Karabük zaten görüştük dese suça ortak oluyor güzel kardeşim.
Bursa bize neden düşman beşiktaş sebata yenildi diye.Beşiktaşın iddiasının olmadığı ligin son maçlarından bazılarını kaybetmesi çok normal.bu yılda oldu.bursa kendisine bakacak kendisi kazanıp lig düşmeyecekti.bu duruma uygun bir söz var ama olmaz şimdi.
Transfer sezonundan önce transfer yapılması hem yasal olarak hem de etik olarak yanlış.o yüzden yılda iki kez transfer sezonu açılıyor.Trabzon maçında oynamama sebebi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
serbest kalması bunların onu yapmadığını kanıtlamaz.birebir çözülebilen işler.bu iddialara külliyen yalan diyenler kanıtlı foroğraflı belgeli iddialara karşı ne diyorsa bende onu derim
Ben zaten bu konuda ilk yorumu mu hiç bir şey olmayacak fener küme falan düşmez diyerek yapmıştım.Ben sonuç olarak fenerbahçenin ceza alacağını düşünmüyorum zaten sadece yaşın yanında kuru yanacak
baba zaten ceyrek finale cikarken sevillada alves le kalecilere sike yapmistik
fenere maç satın aldı diyenler nedense Fenerbahçe-Bursa maçına hiç bir laf etmiyor,çünkü o maçı fenerbahçe kazanmadıEl insaf ya karabük maçında rakibin hiç bi iddası olmamasına rağmen kalecileri son dakikada gol aradı kalemizde,Fenerbahçe'nin ve Trabzonun maçlarını tek tek izleyin kim nasıl oynamış ne direnç göstermiş,hangi top nasıl direkten dönmüş ona göre karar verin
----------Eklendi @ 14:35:03 ---------- Yazıldı @ 14:33:58 ----------
fotoğraflarda ne var?Yanyana insanların gelmesiyle mi ilişkilendireceğiz şikeyi?
kaç kere diyeceğim bütün bir futbol kulübünü aldı demiyoruz iddia olarak.arada bazı futbolcular.zaten fenerbahçe iyi bir takım ee rakipte iki oyuncu sallamazsa zaten yener çok rahato yüzden rakip takımda normal oyununu oynayan oyuncular şut vurabilir şutlarıda direkten dönebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?