Bu kaDarda abartıLmaz ne var saNki.. Bu FotograFa ii bakın .. Mış..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Bu kaDarda abartıLmaz ne var saNki.. Bu FotograFa ii bakın .. Mış..
Bu Fotoğrafa İyi Bakın... Bitlis'teAA'nın servis ettiği karede Çanakkale Şehitleri'ni anma programında başörtülü şehit annesikomutanlarla aynı safta...
Çanakkale Deniz Zaferi`nin 95. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Bitlis`in Tatvan ilçesinde düzenlenen törene, 11 yıl önce Tunceli`de şehit düşen Yener Barış`ın annesi Nazime Barış da katıldı.

Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatar, askerle birlikte saf tutan şehit annesine büyük ilgi gösterdi

Ne oLduysa..Bunu bide Haber yapmısLar ya..

--------------- Ekleme ---------------

• Beğen
Tepkiler: Onur Saka

legend5858

legend5858

Üye
bencede abartılacak birşey yok baş örtüsüne nie bu kadar takıyorlar anlamıyorum müslüman bir ülkede yaşıyoruz baş örtüsü normal ve zorunlu birşey kitabımıza göre ayıplayacak bir şey yok yani Atatürk bile din ve devlet işlerini birbirinden ayırmıs yasaklamamıs herkes dinini özgürce yaşayabilir kısıtlama veya herhangi birşey oalmazz

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
KesinLikLe..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Kardeş sorun baş örtüsünde falan değil zihniyette.Dünyada hiç bir ülke yoktur ki milleti çok güçlü ama devleti bir okadar bir çare zayıf ve bağımlı.T.C dağılma dönemine girmiştir!Dikkat ederseniz T.C içerde ve dışarda milyonlarca düşmanı var.Havadan gelmiyor bu düşmanlar ben size diyorum devlet kendi düşmanını kendisi yaratıyor.Kimsedn değil kendimden örnek vereceğim.Devlet bize öyle bir kazık attı ki.Babamı yıllarca doğu görevi diye artvinde şavşatta dağlık yerlerde it gibi süründürdüler bir çatı klubede tahta aralarına raptiyeyle poşeti gerdirip kışının soğugundan korunmaya çalıştık oralı bile olmadılar.Yıllarca maaşından kesintiler yapıldı babamın.Ve ödemelerinde ne verdi ? TAm tamına 87 TL!Bunca yıldır kesintiler yapıldıı ve faizi ile 87 TL kesmişler.Üstelik çevredeki herkeze hakkındna fazlasını verirken bu devlet bozuntusu onca dilekçeye şikayete başvuruya hatta çalıştıgı tüm okullara mektupla durumu bildirmesine rağmen değişen bişi olmadı!Evvelden tam anlamıyla milliyetçi, ülkem için canımı verecek biriydim.Ama dün itibariyle vatanseverliğimden de MİLLİYETÇİLİĞİMİDE TERK ETTİM.VE T.C VATANDAŞI OLMAKTAN UTANÇ DUYUYORUM! Yanlış anlaşılmasın Türk ve müslüman olmaktan gurur aynı derecede Türkiye cumhuriyeti devletinin vatandaşı olmaktan da utanç duyuyorum.Ben Türküm ama geçmişimin kURTULUŞ SAVASININ Türküyüm ben müslümanım ama fethullah gülenlerin ismail ağaların huhhuhcuların cemaatcilerin sülemancılarının müslümanı değilim.Bu ülkede 1 METRE ÇABUT BİLE ÇOK GÖZÜKÜYORSA BUNLARA 2023 YILINI GÖREMEDEN YIKILIP PARÇALANIRLAR

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ne olacak bu insanlarin hali ya ne var orda durmus zaten acili bismillay ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt