Verir ısı normal değil. Heleki oyun dışında böyle bi ısı hem performansı düşürür hemde ömrü kısaltır klasik casper sorunu gerçi. Bunlar oyun dışı değerler değil mi araç çubuğun ince tam göremedim ama ekran kartın görünmediğine göre oyun dışı değerler ancak oyunda bile bu kadarı normal değil.
Klasik casper. Isınma sorunu var. Muhtemelen bir süre sonra bilgisayarın kapanmaya başlayacak. Şu an telefondayım yarın sana gerekli ayarları göstereceğim. 1 ay kadar öyle kullanırsın, ısı 70'dereceyi geçmez.
Evet güç seçeneklerinden bahsedecektim. Benimde başıma aynı sorun 1 hafta önce geldi öyle çözdük.
Pil simgesine tık > Diğer güç seçenekleri > Yüksek performans - Plan ayarlarını değiştir > Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir > İşlemci Güç Yönetimi
En düşük işlemci durumu: Pilde : 50 - Prize takılı : 50
İşlemci soğutma ilkesi: Etkin - Etkin
En yüksek işlemci durumu: Pilde 70 - Prize takılı : 75
Bu şekilde deneyin bakalım.
Benim laptopda 80e zor dayaniyorum 99![]()
soğutucu da bozulmuşKlasik Casper. Belki yere düşünce fan falan çalışmaya başlamıstırBilgisayar yere düstü artık ısı 60i geeçmiyoneden bilmiyorum faydalı geldi galiba kapanma sorunu hala var çok sıkıntılı şu casperlar

1 kere daha düşürKendine gelmişte olabilirsorunun bi kısmı düşme ile çözüldü ama hala kapanma sorunu var
![]()

O zaman şikayet edinKonu kilitlenmemiş kilitleseniz hani