Bu işi anlamadım arkadaş! xperia neo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Bu işi anlamadım arkadaş! xperia neo
Sony Erikson Xperia Neo bildiğiniz gibi 8 mp kameraya sahip, video çekimi oldukça güzel ve android 2.3 sürümünü kullanıyor. tek eksiği gorilla glass ekran yerine kendilerinin geliştirdikleri bir çizilmez ekran kullanılmış olması. bu telefonun fiyatı 1000 tl

diğer yandan samsung s ve sl telefonlar 5 mp kameralı, flaşsız, android 2.2 ve fiyatları yine 1000 tl

en ilginci ise optimus black, gorilla glass değil, amoled degil (amoled'i novaya tercih ederim - siyah dengesi yüzünden) , 5mp kamera, video çekimi basık vs.vs. 1000 tl

anlamadığım şu, çok ilgincime geldi bu xperia bu kadar üstün görünürken neden hiç rağbet edilmemiş? vatan bilgisayardan yorumlara bakacaktım tek yorum bile yok?

Uruloki

Uruloki

Üye
SE bir ara türkiye piyasasından çekilir gibi oldu ve disbiritör de sorunluydu ondan ilgi azaldı SE ye yoksa iyi telefondur

61semih

61semih

Üye
reklamı pek yok ve bana gore arayuzlerı pek başarılı değil,arayuzu kucumsememek lazım htc nın bu konudakı başarısı dillere destan.bırde reklam olayı var tabiki bence reklamda pek başarılı olamadılar.bunun dısında telefonları (arc dısında) bana cok kaba gelıyor,ama sony kalıtelı telefonlar uretıyordu eskıden şu dokunmatıklerde tecrubem olmadı nekadar saglam kalıtelı vs

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Walkman ve Cybershot serilerinin tanıtımları çok iyiydi insanı aldırmaya çok özendiriyorlardı. Ama Xperia serilerinde aynı reklam başarısı yok.

fireman87

fireman87

Üye
Her insan özelliğe bakmaz birde.. Aralarında dağ gibi bi fark söz konusu değil sonuc olarak.. Yurdumuzun genelinde telefon tasarımına öncelik verenlerde var..

Ocean258

Ocean258

Üye
tasarımı bı cok kısı tarafından begenılmedıgınden ve reklam olayından dolayı satılmıyordur bencede..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt