alperen1313
Üye
-
Konu Sahibi
-
Site trafiği için yapılan bir oyundu ve başarılı olundu.
Katılıyorum ve oyunlarına alet olmadığım için mutluyum. Bu aralar da amele kaynıyo bende çıkacağım zaten üyelikten.
ne dersern de haklı olabilirsiniz ama analamdığım bir şey var
amele demek ne demek???
amele derken s,izler neyi kastediyorsunuz?
amele bildiğimiz inşaat işçilerimi?
amale eğer bildiğimiz inşaat işçileri ise şayet sizler aristokratmısınız ki bu alınlarının teriyle ekmek kazanmaya çalışan insanların mesleği ile dalga geçiyorsunuz imajı var sizdde ?
yakıştıramadım size ...
ne dersern de haklı olabilirsiniz ama analamdığım bir şey var
amele demek ne demek???
amele derken s,izler neyi kastediyorsunuz?
amele bildiğimiz inşaat işçilerimi?
amale eğer bildiğimiz inşaat işçileri ise şayet sizler aristokratmısınız ki bu alınlarının teriyle ekmek kazanmaya çalışan insanların mesleği ile dalga geçiyorsunuz imajı var sizdde ?
yakıştıramadım size ...
ben aldım
şimdi gördüm yorumunuzu...Bu ne şiddet ne celal. Alperen1313 biz burada kmsenin mesleğiyle alay etmiyoruz. Sadece mizah açısından söylenmiş bir cümledir. Bu aralar çok fazla siyasi içerikli konuşmalar ve aşırı sert çıkışlar yaptığınıza tanık oluyorum. Sizin insanların gözündeki iyi imajınızı zedeleyebilir. Saygılar.
Sizi yorumlarıma yorum yaparak kırıcı sözler kullanmamanız için uyarıyorum. Sizin gözümde iyi bir yeriniz vardı görüyorum ki siliniyor. Konu ile hiçbir alakası yokken bir kaç konu sadece bizim tartışma alanımıza dönüştü. Lütfen sizi ilgilendirmeyen yorumlarıma yorum yaparak kahramanlık örnekleri sergilemeyin sadece konulara yorum yapın. Biz de Türk'üz ve Türk'lüğümüzü insanlara saygı ve sevgi göstererek yaşıyoruz. Bir Türk, daha önemisi bir müslüman tevazu sahibi ve iyi niyetli olmalı.
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca demokoji değil demogojidir o.
sorun yoktu sadece hatalı anlamak desekm daha doğru olur...O kısmı editledim. Problemimiz çözüldüğüne göre sorun kalmadı. Bende kameranın ışığıyla yazıyorum hak veriyorum size. Bizim yeğen uyuyor ışığı açamıyorum bende.
bakın bı amele sozcugu bıle bu sayfanın hıtını arttırırken dusnun bıde face book denen bence luzumsuz ama bazıları ıcın vazgecılmez olan sıradan bı web sıtesınden hıc bı farkı olmayan bı sıstemın ne kadar hıt aldıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?