bu ilacı sakın kullanmayın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslein

Üye
    Konu Sahibi
bu ilacı sakın kullanmayın..
Dünya çapında tanınan Alman Bayer ilaç şirketi, araştırma sonuçlarının olumsuz çıkması nedeniyle Trasylol adlı kalp ilacını dünya çapında piyasadan çekme kararı aldı.

Dünya çapında tanınan Alman Bayer ilaç şirketi, araştırma sonuçlarının olumsuz çıkması nedeniyle Trasylol adlı kalp ilacını dünya çapında piyasadan çekme kararı aldı.

Bayer şirketi, uzun zamandan bu yana sonuçları beklenen araştırmada, Trasylol kullanan kalp hastalarında ölüm oranının, diğer kalp ilaçlarını kullanan hastalara göre yüzde 50'den daha fazla olduğunun tespit edilmesi üzerine, geçen yılın kasım ayında pazarlamasını durdurduğu ilacın piyasadan tümüyle çekilmesini kararlaştırdı.

"Die Welt" ve "Berliner Morgenpost" gazeteleri, bu ilaca karşı Amerika'da daha şimdiden 80 tazminat davası açıldığını belirterek, 7 yıl önce Bayer şirketinin Lipobay adlı ilacı piyasadan çekmesinden sonra da bine yakın tazminat davası açıldığını ve şirketin, dava sahipleriyle anlaşarak milyarlık tutarlarda para ödemek zorunda kaldığını hatırlattı.
Haberlerde, Bayer şirketinin Nexavar adlı kanser ilacıyla da bir darbe aldığı, bu ilacın böbrek ve karaciğer hastalıklarında etkili olduğu, ancak akciğer kanseri tedavisinde sorunlu görüldüğü kaydedildi.

Ben bu ilacı bir yerde gördüm ama nerde

Bilgi için saol nesli

leiche

Emekli Yönetici
ula toprak sende herşeyi biliyon ha

Yaw baba doktor olunca arasıra bizede bulaşıyoooo Yakında pratisyen olcam

leiche

Emekli Yönetici
hadi bakalım dişelerimi sen yaparsın artık

Geliyuuuum zaten hemen dökerim hepsini çünkü yeniden yapcam

düttt düttt açılın yoldan....

leiche

Emekli Yönetici
çok hızlı gidiyorsun sağa çek bakalım

leiche

Emekli Yönetici
500 maxipan ceza

neslein

Üye
    Konu Sahibi
sizin cezadan kesilen puanlar bana ekleniyor :9
yakında ikinizide gecicem

leiche

Emekli Yönetici
uykum geldi
bu kadar gır gır yeter herkese ii gecele diyecem ama millet yeni yeni uyanacaktır birazdan

neslein

Üye
    Konu Sahibi
ne ii gecesi bebeğim bu saatten sonra yatıp kaçta kalkacaz

İyi geceler size... Bu arada rüyenızdada forumu görmeyin biraz tatil yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...