boran9999
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle yorum için teşekkürler.Proje grafik işi varsa 17.3" ekran tavsiye ederim. Yani en azından o monsterın 17.3" liği daha iyi gibi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam o fiyata neler neler alınır hemen bir araştırma yapayım sizin için.Sırayla link atacağım.
1)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2-) ://Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız3)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAsusta 4gb 850m ekran kartı var. Onu tavsiye ederim.Hemde istediğiniz gibi 15,6 inch
Öncelikle yorum için teşekkürler. 1 arkadaşım daha önerdi yetkili satıcıdan arayan arkadas farklı modelleri de olduğunu ve deneyerek alabilecegimi soyledi. Zaten bayramdan sonraya kaldı bu esnada lenovo y50 de saticilara gelecekmiş o zaman daha doğru karar verebilirim diye düşünüyorum. Bir şey sormak istiyorum panel IPS panelmidir bunu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.Bende Abra A5 1.1.2 var. Alalı 1 ay kadar oldu, sanırım.
Tanımadığım, bilmediğim daha önce deneyimlemediğim bir markaydı. Sipariş verdikten sonra çok kötü yorumlarda okudum. Siparişleri çok geç gelmiş falan... Neyse siparişim hemen geldi, cihaz gayet iyi. Şu ana dek sorunsuz. Bir sürü oyun oynuyorum.
Tabiki en yüksek ayarlarda.Belki hoparlörler biraz kötü gelebilir, onun dışında bence gayet iyi. Aslında o da büyük bir sorun. Zaten öyle kötü değil, benim açımdan sorun yok. 2500'e almıştık, gayet de iyi oldu diye düşünüyorum. Tavsiye de ederim.
Abi valla bilmiyorum ama sanmıyorum IPS olduğunu. Yine de iyi duruyor ekran, en iyisi adamlara soruver sen.
İyi bayramlar.
Dün Monster A7 v 1 1 işlemci i7 4710 lu modeli aldım.
8.1 i kurdum SSD almayı şimdilik düşünmüyorum....
MSI ın da iyi olduğunu biliyorum.. Biraz ağır olduğundan düşünmedim... Hayırlı olsun...
onboard grafik kartıyla ilgiliydi. Sizinde sözünü ettiğiniz ses kalitesiyle ilgilide bir kaç serzenişte okudum gerçi MSI ın ses kaliteside öyle ahım şahımda değilmişBen ABRA'dan memnunum şimdilik.Kötü yorumlar çok muymuş? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?