hizan Üye ucantcme' Alıntı: kvk mı bilmiyorum ama olsa ble teknosaya vermem gerekmyor mu ----------Eklendi @ 19:53:09 ---------- Yazıldı @ 19:51:52 ---------- ekledim faceden Genişletmek için tıkla ... ekleme talebin gelmedi yeniden dene
ucantcme' Alıntı: kvk mı bilmiyorum ama olsa ble teknosaya vermem gerekmyor mu ----------Eklendi @ 19:53:09 ---------- Yazıldı @ 19:51:52 ---------- ekledim faceden Genişletmek için tıkla ... ekleme talebin gelmedi yeniden dene
ucantcme Üye Konu Sahibi BaTuu '' Alıntı: Bulunduğun yerde Nokia Shop olmaması kötü. Verirdin 2 saat sonra alırdın. Genişletmek için tıkla ... hakan_710' Alıntı: multi flash da nedir? ne dediğinin farkında mısın? normal flash atacaksın phonixten yapamıyosan haber ver hemen halledeyim ----------Eklendi @ 20:05:40 ---------- Yazıldı @ 20:04:43 ---------- afyonda oturuyosan. servis yok sanırım 15 gün beklemeyi göze aldın heralde neyse nasıl kolayına geliyosa onu yap Genişletmek için tıkla ... bu da benim şanssızlığım yapacak bişe yok 2 hafta beklemeye değer umarım
BaTuu '' Alıntı: Bulunduğun yerde Nokia Shop olmaması kötü. Verirdin 2 saat sonra alırdın. Genişletmek için tıkla ... hakan_710' Alıntı: multi flash da nedir? ne dediğinin farkında mısın? normal flash atacaksın phonixten yapamıyosan haber ver hemen halledeyim ----------Eklendi @ 20:05:40 ---------- Yazıldı @ 20:04:43 ---------- afyonda oturuyosan. servis yok sanırım 15 gün beklemeyi göze aldın heralde neyse nasıl kolayına geliyosa onu yap Genişletmek için tıkla ... bu da benim şanssızlığım yapacak bişe yok 2 hafta beklemeye değer umarım
kralord Üye kardesim aynı sorun bendede vardı bu sorun pc den kaynaklanıyor baska bir bilgisayardan denersen kesinlikle olur
kardesim aynı sorun bendede vardı bu sorun pc den kaynaklanıyor baska bir bilgisayardan denersen kesinlikle olur
tarxhn Üye buyuk teknosalarda hemen yapıyorlar belki seninkini yaparlar.benim onceki samsungtaki sorunu teknosa yapmıstı hemen
buyuk teknosalarda hemen yapıyorlar belki seninkini yaparlar.benim onceki samsungtaki sorunu teknosa yapmıstı hemen
ucantcme Üye Konu Sahibi ylnzadam' Alıntı: buyuk teknosalarda hemen yapıyorlar belki seninkini yaparlar.benim onceki samsungtaki sorunu teknosa yapmıstı hemen Genişletmek için tıkla ... aldgım teknosa fark yapar mı?
ylnzadam' Alıntı: buyuk teknosalarda hemen yapıyorlar belki seninkini yaparlar.benim onceki samsungtaki sorunu teknosa yapmıstı hemen Genişletmek için tıkla ... aldgım teknosa fark yapar mı?
[ENGİN] Üye ucantcme' Alıntı: hafza kartını yedekledm biçmlndirdim. Genişletmek için tıkla ... arkadaşim yedeklemelerı yuklerken cok uzun sürüyo sonrada hata verıyor benden sana tavsiye yedekleme yapmadan yükle bak nasıl yuklenıyor hemen
ucantcme' Alıntı: hafza kartını yedekledm biçmlndirdim. Genişletmek için tıkla ... arkadaşim yedeklemelerı yuklerken cok uzun sürüyo sonrada hata verıyor benden sana tavsiye yedekleme yapmadan yükle bak nasıl yuklenıyor hemen
[ENGİN] Üye murti34' Alıntı: ne şansız adamız ya nasıl iş bu ya bende yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... sorunun ne dostum
murti34' Alıntı: ne şansız adamız ya nasıl iş bu ya bende yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... sorunun ne dostum
ucantcme Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: arkadaşim yedeklemelerı yuklerken cok uzun sürüyo sonrada hata verıyor benden sana tavsiye yedekleme yapmadan yükle bak nasıl yuklenıyor hemen Genişletmek için tıkla ... yedekleme yapmadan yukle derken acar mısın nasıl yapacaz
rizENGİN' Alıntı: arkadaşim yedeklemelerı yuklerken cok uzun sürüyo sonrada hata verıyor benden sana tavsiye yedekleme yapmadan yükle bak nasıl yuklenıyor hemen Genişletmek için tıkla ... yedekleme yapmadan yukle derken acar mısın nasıl yapacaz
[ENGİN] Üye hafıza kartını yedeklemeden biçimlendır arkadaşım yada hafıza kartını çıkar öyle bır dene