Baydırman
Moderator
çok gaddarmışkitap getirmedim bir gün. ceza. kütüphaneye 3 tane kitap alana kadar öyle durucak. yarın götürücem kitapları
kitap getirmedim bir gün. ceza. kütüphaneye 3 tane kitap alana kadar öyle durucak. yarın götürücem kitapları
yok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunçok gaddarmış
Ohayok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunyapanlar vardı. hocaya bahçede şınav filan çektirdiler
karne ortalaması 69
şöyle bir ihtimal var. daha sonrada girebilirler (devamsızlıkları)Cuma dahil alacaklarmış yoklama ama ben sanmıyorum e-okul kapanır çarşamba falan
Oha
istediğin her şeyi mi?yok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunyapanlar vardı. hocaya bahçede şınav filan çektirdiler
karne ortalaması 69
terbiye adabında kalan her şey evetşöyle bir ihtimal var. daha sonrada girebilirler (devamsızlıkları)
istediğin her şeyi mi?
kafasını akvaryuma soksunyalan o. 4. senem yemez daha o bize yazmıyolar bizi45 gün iznimiz var zaten
terbiye adabında kalan her şey evet
Benimde 82yok bea. adamla kitap bitirmeye idaaya giriyon test kitabı. verilen süre içinde bitirirsen hocaya istediğini yaptırabiliyosunyapanlar vardı. hocaya bahçede şınav filan çektirdiler
karne ortalaması 69
çarşambaya kadar alındığını söyledik yadün bir arkadaş gelmemişti yok yazılmamış e okula. bilginize...
dün perşembe miydi?çarşambaya kadar alındığını söyledik ya
zeki yadün perşembe miydi?
yok yazılmamış diyorum zeki arkadaşımzeki ya
test çözmekten kafa gitti kardeş yazlıMAmış yazıyomuşyok yazılmamış diyorum zeki arkadaşım
olur öyle aradatest çözmekten kafa gitti kardeş yazlıMAmış yazıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?