wpfurkan
Üye
Desteklemiyor demem optimize edilmemiş. Android 5 ile 64bit işlemciler esas potansiyellerini kullanabiliyor. S400 ile S410 arasında benchmark ve incelemelere bakılırsa çok çok az fark var.Desteklemiyor diye bişey yok android 5 te daha performanslı 64bit sadece o kadar 64 bit olup android 4. 4 olan çok cihaz sayarım hatta yeni çıkanlar hep öyle zaten o ön hazırlık cihaz güncelleme alıcak ve al sana 64bit
Baktim GPU larin hangi islemcide hangi frekansta calistigi yaziyor yani anladigim buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaş gpu sormuş burdan baksın anlıyorsa
EE o zaman t50 deki oyun performansınin ayni intouch 4 te var?Desteklemiyor demem optimize edilmemiş. Android 5 ile 64bit işlemciler esas potansiyellerini kullanabiliyor. S400 ile S410 arasında benchmark ve incelemelere bakılırsa çok çok az fark var.
Ne Android 4.4 sistemi nede uygulamalar 64bit'i kullanıyor. 64bit'lerin asıl anlamı yani 4gb ve daha fazla ram desteklemesidir.
Şu anda bir 1gb ramlı ve Android 4.4'lü telefona 64bit göz boyamaktan başka bir şey değil.
Mesela intel 64bit işlemcileri için özel optimize edilmiş android kullanıyor ve uygulamalar bazında çoğu zaman uyumsuzluk çıkabiliyor.
İşlemci frekanslari ayni.Hemen hemen aynı t50 ile t50 adreno305 var demi adrrno306 biraz daha iyi ondan
Aynı olsun 306 305ten çok az farkla daha iyiİşlemci frekanslari ayni.
Ben saliselik FPS artisinin gözle görünecek kadar olacagini düşünmüyorum.Aynı olsun 306 305ten çok az farkla daha iyi
Kardeşim bizim pro foto üzerinde ki yeşillik nedir?Aynı olsun 306 305ten çok az farkla daha iyi
O da 64 bit ten kaynaklı olabilir
Peki ya alamazsa ki yurt dişi satisi yok cihazin sadece tr? Bence almazBiraz ongoruslu ol android 5le performans i daha gözle görülür olur farkı görürsün
Android 5 gelir gelmez onu bilmem ama gelecekse 64bit anlamlı olabilir yoksa olmaz. Önceki avealar güncelleme aldımı bilen varmı?Peki ya alamazsa ki yurt dişi satisi yok cihazin sadece tr? Bence almaz
Hayir hiçbiri almadiAndroid 5 gelir gelmez onu bilmem ama gelecekse 64bit anlamlı olabilir yoksa olmaz. Önceki avealar güncelleme aldımı bilen varmı?
Ben sadece android 5 alacağına inanıyorum belli olmaz ama t50 güncelleme aldı gerçi android deil stabilizite guncellemesiydi. Bekle bence avea yetkilileri açıklama yapacaktır yada sen sor yetkili birinePeki ya alamazsa ki yurt dişi satisi yok cihazin sadece tr? Bence almaz
Aslında zenfone 4 çok iyi hem ucuz hem performansli bi flasi yokCihaz Zte'nin falan değil mi? Rom atarsın tamamdır. InTouch 4 veya Lumia diyorum o zaman.
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al sonuçta sen kullanacaksın.Aslında zenfone 4 çok iyi hem ucuz hem performansli bi flasi yok
O zaman o telefonu boşver. Hem telefonlar berbatmış(1 2 ve 3) hemde böyle destek vermiyorsa hiç hayır gelmez ondan. 1 sene sonra diyelim telefon yavaşladı yada kendin android 5 yüklemek istersin o zamanda custom rom bulamazsın.Hayir hiçbiri almadi
Sence zenfone 4?O zaman o telefonu boşver. Hem telefonlar berbatmış(1 2 ve 3) hemde böyle destek vermiyorsa hiç hayır gelmez ondan. 1 sene sonra diyelim telefon yavaşladı yada kendin android 5 yüklemek istersin o zamanda custom rom bulamazsın.
Bence hiç bulaşma. ya lg'ye yönel yada lumia'ya.
Benim acimdan bi flasi yokSence zenfone 4?
Ekran sorun değil. Kamera da güneşli de iyiymis yani. Ayrıca o incelemede full grafikteZenfone 4 güzel ekran ve flaş yönünden kötü birde kameraTaa aspalt 8 oynuyordu
Ciddi misin full grafikte olduğundanEkran sorun değil. Kamera da güneşli de iyiymis yani. Ayrıca o incelemede fu ll grafikte
Çok ciddiyim vAllah a s3 mini her iki versiyonundan da iyiCiddi misin fu ll grafikte olduğundanabi ohaa zaten antutudan da yüksek aldı tel gerçi ona guvenmemek lazım ama iyi yani helal s3 miniden baya baya performanslı o zaman
Kardeşim az önce izledim. Asphalt 8 modern combat ve dead trigger 2 sorunsuzCiddi misin fu ll grafikte olduğundanabi ohaa zaten antutudan da yüksek aldı tel gerçi ona guvenmemek lazım ama iyi yani helal s3 miniden baya baya performanslı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?