muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tesekkur ederim ama düşünmüyorum.galaxy trend plus
2. El almayacagim. Sifir olarak tavsiyen nedir?İkinci el Zenfone 5 al bence
Kullanicisi misiniz?Tabiiki 820
Aciklayabilir misiniz?Bencede bunların arsında senin için en uygunu 820.
Saydığın kullanım şekline en iyi uyan 820. Menülerde kasmaz asphalt hiç sorun olmaz. Ve saydığın cihazlar arasında seni en uzun götürecek telefon bu. Ha 80₺ daha koysan üstüne 925 daha iyi olurdu.Aciklayabilir misiniz?
N8 den sonra S3 aldım bir hafta kullanıp eşime verdim Lumia 920 aldım,yaklaşık olarak 1.5-2 sene kullandım şimdi çok şükür 1020 sahibiyim ve mutluyum, herkese mutluluklar dilerimTesekkur ederim ama düşünmüyorum.
2. El almayacagim. Sifir olarak tavsiyen nedir?
Kullanicisi misiniz?
Yalniz tek asphalt değilSaydığın kullanım şekline en iyi uyan 820. Menülerde kasmaz asphalt hiç sorun olmaz. Ve saydığın cihazlar arasında seni en uzun götürecek telefon bu. Ha 80₺ daha koysan üstüne 925 daha iyi olurdu.
Fiyatına göre özellikleri iyi gibi ama bir iki yerde okuduğuma göre aveanın telefonları çok sorunluymuş. Genel olarak tavsiye edilmiyor. Bilemedim.Yalniz tek asphalt değilama öyle çokta meraklisi değilim. Peki intouch 4 için ne dersin?
İnternette okuduğum yazılara bakarsak kullanıcılar avea'ya anca küfür saydırıyor. Discovery bile on basar diyen var.İn touch 4. Hocam kesinlikle
O 64bit işlemci sadece reklam amaçlı kullanılmış. Android 4.4 64bit desteklemiyor yani hiç bir avantajı yok.Şöyle in touch 3 ve gerisi öyle çok kötü elime alıp baktım berbat herşeyiyle arayüz falan da kötü
Ama in touch 4 çok hoşuma gitti niye dersen tasarım olarak iyi kağıt üzerinde ki özelikleri de çok hoş tek arayuzden korkuyorum ben. Geri kalan cok iyi 64bit islemci gpu falan çoğu oyunu oynarsın. 1 yerine 2gb ram olaydı tadından yenmezdide böyle de olur
Teşekkür ederim ama ikisinide almamTemiz İkinci El Lumia 1320 Araştır,
Sıfır Zenfone Olabilir..
Snapdragon 410 yeni olduğundan galiba uyumsuzluk sorunları cekiyormus. Misal asphalt8 kasiyorDesteklemiyor diye bişey yok android 5 te daha performanslı 64bit sadece o kadar 64 bit olup android 4. 4 olan çok cihaz sayarım hatta yeni çıkanlar hep öyle zaten o ön hazırlık cihaz güncelleme alıcak ve al sana 64bit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?