Uygulama Bu Hafıza Sorununa Bir Çözüm Var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
Bu Hafıza Sorununa Bir Çözüm Var mı ?
Yaklaşık 2 hafta önce Samsung Galaxy S ADVANCE telefon ve class 10 -32gb hafıza kartı aldım.Fakat gel görki external SD dışında hiçbir yere oyun yükleyemiyorum.Oyun dosyalarının apk+SD dosyalarını indiriyorum.Apk'yi kurduktan sonra SD dosyasını yerine atıyorum.Fakat oyuna girdiğimde tekrardan wifi ile dosya indirmeye başlıyor.Bu apk+SD dosyalarını birlikte neden kuramıyorum ?Daha önce root suz HTC Wildfire S telefonumda kolaylıkla kuruyordum.

legolas29

legolas29

Üye
Oyunu ucak modu yukle yada eski surumu yukleme dostum..Diger kuccuk oyunlari da ayarlardan sd karta tasi tamamdir

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
bir deneyim bakalım , sonucu burda paylaşırım

- - - Eklendi - - -

Oyunu ucak modu yukle yada eski surumu yukleme dostum..Diger kuccuk oyunlari da ayarlardan sd karta tasi tamamdir
Maalesef uçak modu işe yaramadı.Başka bir fikir veya çözüm var mı ?

- - - Eklendi - - -

Bu arada , uygulamalar-bilinmeyen kaynaklar açık fakat hala kurulum olmuyor

sadikbircan

Üye
Oyunların dataları birçok androidli telefonda hafıza kartı yerine tel hafızasına yüklenir.Yani external sd yerine internal sd içine yüklenir.Oyun dataları internal sd içine yüklenmeyen telefonlarınsa yüksek boyutlu bir hafızası olmadığı ve hiçbir oyun datasına yetmeyeceği için hafıza kartına yükleniyor.Yapmanız gereken şey sdswap işlemi.Bu işlem hafıza kartınızi internal sd telefonun kendi hafızasını ise external sd olarak gösteriyor.Bu şekilde hafıza kartınız telefonun dahili hafıza olarak algılanıyor ve oyun dataları buraya kuruluyor.

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
Oyunların dataları birçok androidli telefonda hafıza kartı yerine tel hafızasına yüklenir.Yani external sd yerine internal sd içine yüklenir.Oyun dataları internal sd içine yüklenmeyen telefonlarınsa yüksek boyutlu bir hafızası olmadığı ve hiçbir oyun datasına yetmeyeceği için hafıza kartına yükleniyor.Yapmanız gereken şey sdswap işlemi.Bu işlem hafıza kartınızi internal sd telefonun kendi hafızasını ise external sd olarak gösteriyor.Bu şekilde hafıza kartınız telefonun dahili hafıza olarak algılanıyor ve oyun dataları buraya kuruluyor.
Peki bu işlem için Root gerekli mi ?Telefon yurt dışından geldi ve root yapmaya sıcak bakmıyorum

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Febris

Febris

Üye
link2sd gıbı seyler kullan yada apk installer bunlar direk sd ye kurarrr

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
apk installer'ın telefonun kendi programıyla apk kurmasından farkı yok.app2sd ile sadece apk dosyaları sd'ye atılıyor.SD dosyaları maalesef telefon hafızasından taşınamıyor.Yok mu bu illetin çözümü :S

- - - Eklendi - - -

bu arada versiyon 2.3.6

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
güncel

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek kimse ?

godzilla90

Üye
    Konu Sahibi
güncel , hala sorun çözülemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt