Bu güne kadar söylediğiniz en büyük yalan nedir!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
çok iyi yaaa bende arkadaşımın silgisini çalıp arama yapılınca yutmuştum geçen sordu..doğruyu söyle senmi almıştın dedi yine.Tabiki hayır dedim ve ona küstüm şimdi gönlümü almaya çalışıyor

__xXx__

Üye
bi bayan arkadaşım murat kız arkadaşın var mi dedi var dedim o andaki ortamdan kurtulmak için ama yoktu

Tepkiler: vapur dumanı
Simdiye kadar soyledigim en buyuk yalan suana kadar hic yalan soylemedigimdir..

takdir belgesi almam karşılığında bilgisayar alınacaktı. O sene taktir alamayacaktım. Notlarım düşüktü. Özenle 2-3 gün uğraşarak, photoshopu da işin içine katıp, internet cafede muhteşem bir takdir belgesi hazırlamıştım, renkli yazıcıya 35-50 kalın resim kağıdı yerleştirmiş, 2 kez aynı kağıda yazdırmıştım. O sene gelen teşekkür belgem ile kağıdı, şekli, imzası dahil herşeyi aynıydı, bende teşekkürü çöpe atmış, aileme taktiri götürüp ilk bilgisayarımı aldırmıştım (külüstür bir masaüstüydü). Ama şimdi o kadar pişmanım ki, keşke yapmasaydım diyorum. Keşke... Annem ve babamın sevincini görmek beni yaraladı, yalan söylüorum demek istedim, diyemedim.
Bu da böyle bir anımdır.

__xXx__

Üye
aslında hiç aşık olmadım demiştim ama aslında aşıktım

Konu Sahibi
doktor acıyormu dedi ama ben güçlü görünmek için hayır dedim ama gözlerimden yaş gelmişti acıdan

pelın_

esraya söledim bugun

pelın_

kendıemde söledım bebek
ama yalandı gercek oldu bugun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...