minoo Üye nuri32' Alıntı: Her zaman tarkana tokat atmak istemişimdir ama atamadım Genişletmek için tıkla ... muhahaha harika bi hayal bu arada imzan dehşet
nuri32' Alıntı: Her zaman tarkana tokat atmak istemişimdir ama atamadım Genişletmek için tıkla ... muhahaha harika bi hayal bu arada imzan dehşet
Yağmur Üye benim hayallerim hep müzik ve gezi ile ilgili... çok param olacak finlandiya başta olmak üzere tüm ülkeleri gezmek isterdim. finlandiyada sevdiğim rock metal gruplarını canlı canlı dinlemek... ama finli bir grubu türkiyede canlı dinledim o ayrı...
benim hayallerim hep müzik ve gezi ile ilgili... çok param olacak finlandiya başta olmak üzere tüm ülkeleri gezmek isterdim. finlandiyada sevdiğim rock metal gruplarını canlı canlı dinlemek... ama finli bir grubu türkiyede canlı dinledim o ayrı...
minoo Üye oo metalci misn sen burda metalciler var Mert,Enes,Emre fln tanış profillernde ztn metal var hepsinin
oo metalci misn sen burda metalciler var Mert,Enes,Emre fln tanış profillernde ztn metal var hepsinin
Yağmur Üye hoşgeldin grubuna açtım konuda tanışma olayı yokki hoşgeldin hoşbulduk hoşgeldin hoşbulduk