minoo Üye Praetor' Alıntı: Hukuk Fakülteme öğretim üyesi olmak... Medeni Hukuk dalında... Aslında hala şansım var, olur belki Genişletmek için tıkla ... inşallah
Praetor' Alıntı: Hukuk Fakülteme öğretim üyesi olmak... Medeni Hukuk dalında... Aslında hala şansım var, olur belki Genişletmek için tıkla ... inşallah
zehircbbb Üye Ya Tek hayaLım war.. evLenince €sımı fLn gseL RahaT bı yerde ve Rahat bı hayat yasaTayım ve yasayayım YterLı..
Ya Tek hayaLım war.. evLenince €sımı fLn gseL RahaT bı yerde ve Rahat bı hayat yasaTayım ve yasayayım YterLı..
CS BETA Üye halil09' Alıntı: gerçekten seviyosa kabul eder kaorkma tabi ne yaptın ona bağlı ama Genişletmek için tıkla ... bizim iş ta 7. sınıfa dayanio xD Ama o beni ben onu seviorm ama özr diledigimde tek dedigi beni ne kdr sevirsn demesi ve ne desem olmio ama hln görüsüoz yani dost uk ama tek bi sözle evlilik bile olabilir
halil09' Alıntı: gerçekten seviyosa kabul eder kaorkma tabi ne yaptın ona bağlı ama Genişletmek için tıkla ... bizim iş ta 7. sınıfa dayanio xD Ama o beni ben onu seviorm ama özr diledigimde tek dedigi beni ne kdr sevirsn demesi ve ne desem olmio ama hln görüsüoz yani dost uk ama tek bi sözle evlilik bile olabilir
CS BETA Üye halil09' Alıntı: inşallah barışır ne diyeyim .. kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... ins
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Vay kimler gelmiş Hormonal bozuklukların olmalı, normal olanı yapmaya çalış derim ...
zehircbbb Üye Emre ya bu hurdacılık falan boş iş kanka bırak bu işleri gel bizim tükana yaww Şaka şaka Allah herkesi muradına erdirsin Emre de dahil
Emre ya bu hurdacılık falan boş iş kanka bırak bu işleri gel bizim tükana yaww Şaka şaka Allah herkesi muradına erdirsin Emre de dahil