demekki bizim gibi avare değiller :D atlamadığm konu yok :)
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: demekki bizim gibi avare değiller Genişletmek için tıkla ... atlamadığm konu yok
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ya gıtmeyın sarja taksanız Genişletmek için tıkla ... dostum erken yatmaya alşmam gerek ya 6 da kalkp 6.30da yola çkcam okul başlaynca
anil41kocaeli' Alıntı: ya gıtmeyın sarja taksanız Genişletmek için tıkla ... dostum erken yatmaya alşmam gerek ya 6 da kalkp 6.30da yola çkcam okul başlaynca
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: hkmet ne yazdın goremedim Genişletmek için tıkla ... bir önce ki sayfaya bak
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yarın sohbetin dibine vurcaz ama gitmem lazım erken kalkcam
anil41kocaeli' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yarın sohbetin dibine vurcaz ama gitmem lazım erken kalkcam
Anil-D Üye Konu Sahibi tamam peki iyi geceler Allah rahatlık versin - - - Eklendi - - - hangi 5 sayfada bişey yazmıyor
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: napsam 1 aksamlık gtsemmi - - - Eklendi - - - :blmm: Genişletmek için tıkla ... burda konuşun konu ayakta kalsın - - - Eklendi - - -
anil41kocaeli' Alıntı: napsam 1 aksamlık gtsemmi - - - Eklendi - - - :blmm: Genişletmek için tıkla ... burda konuşun konu ayakta kalsın - - - Eklendi - - -