Bu gün bunlar var!..---Yıldız Tilbe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bu gün bunlar var!..---Yıldız Tilbe
Bu gün bunlar var!..

Merhaba........
nasılsın aşkım,
kıskanıyorlar seni
akıllarından çıkıyorlar
dinsiler imansızlar
çaresiz dönüyorlar utanmazlıklarına
oysa tanımazsın hiçbirini
ne gördün ne duydun
fakat onlar seni ezbere biliyorlar
çirkeflikleri ondan
çünkü
olmasını veya oldurmak istedikleri
hiçbirşey sende yok
dışındayken hepsinin
onlar
senin içinden çıkamıyorlar
olağanüstülüğünden dolayı
ortalarından yarılacaklar
durdukları yerde
neredeyse
sebep belli
çıkış noktaları karanlık
aydınlığa bulaşıyorlar
içlerindeki karanlığın
kapılarını açmadan
yarasalar gibi
ışığına tahammül edemiyorlar
oysa sen gökyüzüsün
gecede senin gündüzde
senin gecelerinde uçan yarasalar
senin güneşine
bakamıyorlar
gözlerini kapatıp
açıyorlar karanlık ağızlarını
seni senden öğrendiklerini
sandıkları
kelimelerle
koklaşarak anlaşanlar
konuşamıyorlar seninle
konuşmasınlar
benimlede
anladınmı beni
Allahın yıldız tilbesi
........................
........................
seveceğim,gezeceğim, görürsün sana neler edeceğim, diyor süperstarımız. Sonra gencebay diyorki yazıklar olsun, yazıklar olsun, kula kulluk edene ben bir zeytin ağacıyım gülhane parkında dedi, rahmetli cem karaca.
mine koşan, aşkında sevgin de al senin olsun, diyor
aşk bence sen demektir diyor biricik, hem de nasıl,.
Yazmak çok güzel bir hobi oldu bana, terapi gibi, insanın kendisini doğru ifade edebileceği bir durum, yazmak..
amacım hiç kimseyi incitmek değil...insanlarla yaşadığım şeyleri kendi penceremden bakarak anlatıyorum.
Kendi bakış açımı kullanarak..kimin nasıl baktığını bilemem, nasıl baktığını göremediğim insanlar olmuştur.
önemli nin değil i..... ben fakir eğitimli, siz zengin eğitimli.. İşte noktanın virgülün önemi burda kendisini gösteriyor.
aayy bir falıma bakayım.. diplerde koca bir göz pörtlemiş, kendine dönsün hayırla,da hayrı dokunsun kime olursa..
bir bulutun üstünde ,elele oturmuş iki kişi var,uçuyorlar sanki,. Altta başını kaldırmış, gövdesinin üstü insan altı
upuzun yılan olan bir yaratık var. Bir tepeye uzanmış, tepede biri var onunla konuşuyor.. O tepedeki adam ona,
bulutların üstünde elele oturan çifti gösteriyor.. O çift onları duyuyor fakat pek umursadıkları söylenemez... Tabağımda ise, fil kadar bir kedi, kedinin üstünde, kedinin yarısına yakın büyüklükte bir adam ve bir arslana doğru gidiyorlar ve fincanımdaki o altı yılan üstü insan figürü ise tam tersi tabağımda ki arslanın arkasında altı tam bir insan, yukarı doğru uzantısı yılan şeklinde.olarak var......
Adamın başının üstünde geniş bir aydınlık var...
Piyanonun üzerine oturmuş bir kadın var,piyanoyu çalan adamı dinliyor. Bir tane kaplumbağa var oda onları dinliyor . falımda.. Fala inanmam falsız da bırakmam kendimi.. Bir fıkra.... Temel uçakla seyahat ediyormuş. Yanında oturan adam aniden temele dönüp ,öyle bir tükürmüşki kurşun gibi,alnını sıyırarak geçmiş, ardından elini uzatıp , ben hans 1996 avrupa tükürük şampiyonuyum demiş.. Temel şaşkın bir şekilde bakıp, önüne dönmüş.. 5 dakika sonra bir ıslıkla irkilip, yerinden zıplamış temel. Adamın tükürüğü kulağını sıyırıp geçmiş.. Ben, demiş hans, 2006 dünya tükürük şampiyonuyum.. Sayısız madalyalarım var demiş elini uzatarak... Temel oturduğu yerden bakıp,suratının ortasına tükürmüş Hans’ ın,... Adım temel demiş ..daha acemiyim... Kimsenin, başka birisini hedef olarak kullanması doğru değildir, hakkı da yoktur. İnsanlar yaptıkları işten istedikleri saygıyı insanları kullanarak görmeyi beklememeli..bir şiirle hoşçakalın...

saldım kendimi bana
geldim uzaklardan yanıma
girdim koynuna benim
uyudum saçımın yastığında
dualarımın salıncağında
yıldızlı karanlıkta
.......................

Yıldız Tilbe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt