Bu Görüntüyü Hatırlıyan var mı ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
Bu Görüntüyü Hatırlıyan var mı ? :)

• Beğen
Tepkiler: TuRkiShCowboy ve Tuba.Erva

Revengeful

Emekli Yönetici
Hatırlamazmıyım :d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sinema tarihine geçen bir kare... Nasıl unutulur ki :D

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
Tarkan Viking Kanı isimli çizgi romanda bulunan ejderha, bazı teknik yetersizlikler nedeniyle filmde, yönetmen tarafından bir ahtapota dönüşmüş. Fakat kullanılan plastik ahtapot epey zorluk çıkarmış. Bazen yüzdürülememiş, bazen de dibe batmış. Kollarını hareket ettirebilmek için iplere başvurulmuş, hatta içine bir set işçisi bile yerleştirilmiş.

Filmde çalışan Yeşilçam setçilerinin anlattığına göre, Ahtapotun içine bir kişi girmiş, her bir kolunu hareket ettiriyormuş. Ahtapotun kafasını dik tutarak ağzını, gözünü hareket ettirmiş. Bazen sert dalga geldiğinde hep beraber devriliyorlarmış. Boğulma tehlikesi geçirdiği olmuş.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Kaç defa izlemişimdir :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şişme ahtapot :ehe
Aslında ne fantezi olur hee :hmmm

haltie

haltie

Üye
o sahne korkuturdu beni :ehe bir hatunu yedi hattı sarışın ona çok üzülürüdm :ehe

fatih5825

fatih5825

Üye
Aslında Tebrik etmez lazım nede olsa budan 30 yıl önce çekılmıs hiç olmazsa Türk Tarihindeki kahramanları anlatıyor. Şimdi Recep İvedik izliyoruz komedi diye yutturuyorlar bizlere ve bunları hatırladıgımızda da dalgamızı gecıyoruz. HeLaL OLsun Altarın OğLu Tarkan Abimize ..:)

aLone

aLone

Üye
gözlerine hastayım bu ahtapotun:D

osmisyum

osmisyum

Üye
İnanmayan olur ama benim gerçek adım da Tarkan ..:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Böyle bi konuda bunu da söyleyeyim dedim :ehe

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
aLσηє;2421608' Alıntı:
gözlerine hastayım bu ahtapotun:D

bizim buuralarda gözleri güzel olanlara eşşek gözlü denir:kop:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ayy nostalji yaptık bak sımdı:ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
kdjfaksjdfhakjdhfaldkşfafdg ManYak Yaa. :D TeknoLojinin eLverdiği KadarıyLa Yaşamaya ÇaLışıLan Korku GeriLim :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yorumlara bakılırsa soruyu "bu görüntüyü unutan var mı?" diye sormak daha mantıklıymış :D

● aLuvi ●

Üye
Tarkan ! Eskiden pop'cu Tarkan ile bu Tarkan'ı karıştırırdım :ehe , bu dizininde kılıçlı sahnelerine bayılıyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt