bu gidişle deli olucam!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
bu gidişle deli olucam!
benim 6630 kaç kere fabrika ayarlarına geri dön dedim olmadı sorun karttatdır diye 40 ytl verip 1gb kart aldık yine tık yok!benim sorunum şu pc'den attığım uygulamayı hazfıza kartına kuruyorum.telin kendi hafızası doluyor lütfen bi ÇARE!:@:vur

khytr89

khytr89

Üye
Eğer uygulama dosyasını bluetooth tan atıyorsan ve mesaj bölümünü de hafıza kartına getirmemişsen o yükleme dosyaları telefonun hafızasına yükleniyodur.Yüklemeyi yaptıktan sonra mesajlardaki dosyayı silebilirsin.Böylece telefon hafızası dolmayacaktır.

Ya da telefonun cd sindeki pc suite yi yükle application installer programıyla yüklemeye çalış

En son çare olarak bütün bilgilerini yedekleyip güncelleme yap.

Eğer ondan da bir sonuç alamazsan problem telefonun kart yuvasında olabilir.
Bunu anlayabilmen için kartı bilgisayara tak ya da telefonu kabloyla bağla içine bir müzik at sonra kartı telefona tak ya da telefonu kablodan çıkar.Sonra galeriden aç müziği eğer çalıyosa iyi çünkü telefonda bir sorun yoktur.O zaman update yapman gerekecek.

Sakın telefonculara gidip para vererek yapdırma.Nokia bir uygulama çıkarmış onla yap.

Bendeki 6630 un sürümü 6.03.40
bu programla yaptım bende
Gayet iyi çalışıyor.

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
mesajlar hafıza kartına yönlendirmiştim önceden..

khytr89

khytr89

Üye
O zaman kartı falan kontrol et Diğer dediklerimi bi uygula.Eğer hiç biri olmazsa telefoncuya götür telefonu bir kontrol ettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt