Bu gerçekten son.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bu gerçekten son.. :)
Beyler biliyorsunuz özellikle Berke ve Emre :ehe ben laptop alcacaktım fakat bi türlü alamıyordum ama bu sefer en sonunda alacağım Allah'ın izniyle karne hediyesi olaraktan fiyat aralığı 1000tl ile1200TL bişey olsun Ne amaçla alacaksın derseniz oyun film ama öyle dandik oyunlar değil yüklü oyunlar.Ekranı mümkünse 15.6 olsun evet gerekli bilgiler bunlar sanırsam Şimdiden teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Yukarı çıkaralım bakın cevap verin bana can verin hadi come on :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Şunlara bak bazıları biraz pahalı ama fazla bütçeni aşmıyor ;)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Önerdiğin bütün laptopların ekran kartları düşük geldi bana gt540m den ben bir adet buldum aslında ama bu ürün kısa süreliğine temin edilememektedir diyor neden acaba üstelik bu 2 haftadan fazla bir süredir duruyor acaba bir daha site almayacakmı?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Stoklar tükendiği içindir. Siteye mail atmayı denedin mi öyle sor bakalım stoklarına ne zaman gelicekmiş ;)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
ben daha çok telefonla aramayı düşünüyorum ama orayı da bulamadım nedense artık benmi körüm nedir :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
ben daha çok telefonla aramayı düşünüyorum ama orayı da bulamadım nedense artık benmi körüm nedir :D
Şimdi çıkıcam işim var istersen ver bi bakayım bende siteye bulursam söylerim ;)

futbol123

futbol123

Üye
Sonunda buldum ekran kartı güçlü ancak işlemci düşük :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Berke bilader oyun açmıyosa ben neyliyim bunu kullancam bunu turşusunu kurmıycam almışken hepsi güzel bişey olsn :D

futbol123

futbol123

Üye
Berke bilader oyun açmıyosa ben neyliyim bunu kullancam bunu turşusunu kurmıycam almışken hepsi güzel bişey olsn :D
Açıyor oyunları kim diyor açmıyor ekran kartı ddr5 6750m ancak işlemci hızı yavaş

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Al işte işlemci hızı yavaş diyosun ram 3 gb istemiyorum düz 4 istiyorum ne fark eder diyeceksin prensip meselesi :D yarısı iyi yarısı kötü istemem zaten 10 yılda bir alıyorum :D

futbol123

futbol123

Üye
Al işte işlemci hızı yavaş diyosun ram 3 gb istemiyorum düz 4 istiyorum ne fark eder diyeceksin prensip meselesi :D yarısı iyi yarısı kötü istemem zaten 10 yılda bir alıyorum :D
yaw ekran kartı iyi anlamıyonmu?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Ya herşey 1 ekran kartına mı bakıyo arkadaş belki biz şotofokla falan uğraşcaz :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Photo shop falan belki ben çok işlem yapıcam mesela hem gta 4 oynıycam hem faceye gircem :D

futbol123

futbol123

Üye
Photo shop falan belki ben çok işlem yapıcam mesela hem gta 4 oynıycam hem faceye gircem :D
gta 4 çok sorunlu bir oyun söyliyim.Ben bile doğru düzgun oynuyamadım benim sistemde i5 gt540m. face e telefonla girersin :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Dandik bi laptop yani :D önerdiğin o zaman yattı gene kardeşim diyorum sana i3 alcam yada i5 alcam gidicem nvidia ekran kartlarına bakıcam beğendiğimi bulursam senin dediklerinin hiç birini aklıma getirmeden alıcam onu artık gerek kalmadı önermeye tamam konu bitti :D

futbol123

futbol123

Üye
Dandik bi laptop yani :D önerdiğin o zaman yattı gene kardeşim diyorum sana i3 alcam yada i5 alcam gidicem nvidia ekran kartlarına bakıcam beğendiğimi bulursam senin dediklerinin hiç birini aklıma getirmeden alıcam onu artık gerek kalmadı önermeye tamam konu bitti :D
Sen git dandik bir laptop al sonra gel burda ağla :D msi notebookda ben önerdim sana teneke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt