Bu gemi kaptansız yürümüyor! Kayseri 1 - Fenerbahçe 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bu gemi kaptansız yürümüyor! Kayseri 1 - Fenerbahçe 1

"Alexkolik Fenerbahçe", Alexsiz yapamıyor !.. Alex'ten yoksun gittiği Gaziantepspor deplasmanında son dakikalarda 2 gol yiyerek galibiyet serisinden olan sarı lacivertliler, geçen hafta Kaptanının 2 gol attığı Galatasaray derbisini 3-1 kazanmıştı. Derbinin 7 gün sonrası rakip bu kez Kayserispor'du, Alex sahada yoktu ve yine puan kaybedildi: 1-1

Kayseri'ye Galatasaray galibiyetinin moraliyle giden lider Fenerbahçe hayalkırıklığı yaşadı !.. Maçın 21. dakikasında Cristian'ın oldukça uzaktan çektiği şutta kaleci Souleymanou'nun büyük hatasıyla öne geçen sarı lacivertliler farkı artıramayınca beraberliğe de engel olamadı.

Maçın 72. dakikasında kazanılan penaltıyı Cangele gole çevirince skora eşitlik geldi: 1-1

Ardından ev sahibi Kayserispor Fenerbahçe savunmasının arkasına defalarca sarkmasına ve birçok gol pozisyonu yakalamasına rağmen 3 puanı getirecek golü bulamadı.

90 dakika sonunda tabelada yazan 1-1'lik skor, Fenerbahçe'nin Kayseri deplasmanından 1 puanla döndüğünü ve Galatasaray ile puan farkının 3'e indiğini de ilan ediyordu.​

KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE
STAT: Kadir Has
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, B. Tuncay Akkın, M. Emre Eyisoy

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Ali Turan, Aydın, Serdar, Hakan Aslantaş, Mehmet Eren, Saidou, Furkan, Umut (Dk. 36 Gökhan), Makakula (Dk. 62 Semih), Cangele
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, Kazım (Dk 62 Santos), Cristian, Emre, Vederson (Dk. 73 Semih), Mehmet Topuz, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOLLER: Dk. 21 Cristian, Dk. 72 Cangele (pen)
SARI KART: Kazım

• Beğen
Tepkiler: Godfather

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yine Alex yok yine beraberlik. Ne olacak bizim bu halimiz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Offf...
Ya şu Fenerbahçe bir kere de rahatlatsın adamı yahu!..
Ne galibiyetlerimiz ne şampiyonluğumuz rahat rahat olmuyor hiçbir zaman.
Kalbi olanlar Fenerbahçeli olmasın bence...

Godfather

Godfather

Üye
ya bir yandan kayseri için seviniyorum bir yandan fb için üzülüyorum ortada kaldım:)

zibidi39

zibidi39

Üye
alexten bı tane kopylamak sart oldu abı ne alexmıs yahu:::::::......::

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yahu başta Emre olmak üzere biraz G.Gönül biraz da Cristian harici takım inanılmaz kötü..Güiza resmen çıldırttı..Yahu arkadaş ayağında ne top tutabiliyor , ne de başka birşey yapıyor..Suyu ısındı artık..Attığımız gole bakıyorunuz..Allah'ın lütfu..Kalecinin akıl almaz hatası..1-0 öne geçiyorsun ve ilk yarı önde bitiriyorsun..Ama orta da görülen iyi bir futbol yok..

2.yarıyla birlikte acaba 2 yi bulur rahatlar mı diye düşünürken , son 15 dk Kayserispor inanılmaz pozisyonları cömertçe harcadı.Rahat 3-4 olabilirdi...Baştan sonu galibiyet için oynamayan , sıradan bir takım görüntüsü çizen bir takımdı Fenerbahçe..Bunun akibiyetinde kazanması mucizeydi ve nitekimde o gerçekleşmedi..Son sözüm de Daum'a..Yahu beyfendi , Özer nerede..Dilimizde tüy bitti artık..Saha da hayalet gibi gezinen bu Kazım'ın torpili nedir bunu açıkla bir an önce ?

Neyse ;

Şimdi Avrupa maçı var Perşembe günü , ona konstre olarak maçı kazanmalıyız..Önümüzdeki haftayı bay geçiyoruz Ankaraspordan dolayı..İyi hazırlanıp kaldığımız yerden en iyi şekilde devam etmeliyiz..Yapacak birşey yok..Ahınan vahınan gün bitmez..!

arslansem

arslansem

Üye
Büyük takım bir futbolcuya bağlı kalmaz,kalmamalı..Bugün Alex i çıkardığın zaman Fenerbahçenin kolu kanadı kırılıyor...Bütün oyun şablonu ve hücum varyasyonları çöküyor..Tek hedefimiz lig şampiyonluğu diyen Daum maç sonrası 2 puan kaybetmedik,1 puan kazandık beraberliği kurtardık diyorsa oturup düşünmek gerek ;)
Kayseri galibiyeti hak eden taraftı.Fenerbahçe bu sene ki yine attığı gole yatma alışkanlığıyla puan kaybı yaşadı.Büyük takıma(!) bu kafa yapısı hiç yakışmıyor :)

lovestar

lovestar

Üye
ercanla metine cevap olmuştur umarımkayserinin bu mükemmel futbolu.o iki adam beşiktaşı tutsa ben daha bjk liyim demezdim.insanım bile diyemezdim...

Salihyet

Salihyet

Üye
Kayserinin son 15 dk oynadığı futbol size mükemmel geliyorsa ingiltere ligine bir göz atın.. Fenerbahçe de eksik transfer sıkıntısı vardı yanlızca, forvet yok diye bağırdık ve şimdi sıkıntısını çekiyoruz, net 4 pozisyonu harcadı. Kayseri maç boyu arkaya yaslandı gol atamayacağımızı biliyorlardı bence tek adama bağlı diyerek izlemediğiniz maçlara yorum yapmayınız :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Maçı izledim maçta fenerbahçe nin üstünlüğü vardı ... Ilk gol şanstı yağmurdan dolayı kaleci topu elinden kaçırdı ve gol oldu ... Onun dışında fener topla çok oynadı ama bu maçta fenerde gol atacak adam yoktu ...gelelim kayseriye ... Ofsayt ta durdular çoğunlukla ... Hani hakem görmez de gol atarız diye ... Maçın sonlarına doğru kayseri oyunda daha aktif oldu ... Yağmur olmasa fener rahat alırdı bana kalırsa ...

Salihyet

Salihyet

Üye
Hakemin verdiği skandal karar beni şok etti ,bunu da söylemeden edemem :hmmm Ama maçı izleyen arkadaşlar bile bu konuya değinmemiş :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Penaltı kararı verildiğinde su içmeye gitmiştim görmedim :ehe

lovestar

lovestar

Üye
penaltıyı bende çok gercekci bulmadım acıkcası...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Penaltı mı değil mi orası ayrı konudur , fakar R.carlos un o acemice hareketi affedilir gibi değil...! Aha hakem böle angarya penaltı verir , oturur kalırsın.! Yahu adamın gollük bir pozisyonu yok önüne geçmişsin , o hareket nedir..! Sonra da kazanacam diye uğraşırsın belki..!

Takım puan kaybedebilir , kötü oynayabilir ama bu denli ruhsuz oynamaya hakkı yok..Bir Emre var yahu canını dişine katan..Acıdım adama artık yazık günah..! Her yer de Emre var. Maçın son periyodun da bir sarı kart yedi , fakat yedikden sonra arkadaşlarına sağlam bir sövdü..Dikkatli izleyen görmüşlerdir...Haklıydı sonuna kadar ama...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...