Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sıcakötesi!!! Nefes alırken ağzımın içinden sıcak bir hava giriyor ağzıma ki sıcaklığını hissedebiliyorum!!! Bu ne ya! Kış istiyorum ben! Sonbahar istiyorum!!!

yok yaa kışı sevmiyorum ben hiç...üşümeyi kat kat giyinmeyi falan...yaz ii de bu kadar sıcak olmasa tabii...

--------------- Ekleme ---------------

Aleyküm selam oğuz...

Praetor

Emekli Yönetici

yok yaa kışı sevmiyorum ben hiç...üşümeyi kat kat giyinmeyi falan...yaz ii de bu kadar sıcak olmasa tabii...

Ne garip dertlerimiz var değil mi?.. Çeşit çeşit kıyafet al, her geçen mevsime uyum sağlamaya çalış, bir terle bir don...

Halbuki bazı ülkelerdeki insanların hiç böyle dertleri yok... Al bir kayefeti istersen ölene kadar giy! Mevsim hep aynı...

evet öyle bi yerde yaşamak isterdim...havanın hep ılık olduğu ince kıyafetlerin giyildiği yağmur yağsa bile havanın ılık olduğu tropikal bi yer...ne güzel olurdu....çok şey mi istedim ne...

Tek mevsim yaşamaktansa dört mevsimi birlikte yaşamayı tercih ederim
Bugün çok cici kız oldum ben ya sivrilerin beni yemesine bile ses çıkartmıyorum hayırdır inşallah

Praetor

Emekli Yönetici
evet öyle bi yerde yaşamak isterdim...havanın hep ılık olduğu ince kıyafetlerin giyildiği yağmur yağsa bile havanın ılık olduğu tropikal bi yer...ne güzel olurdu....çok şey mi istedim ne...

Yoo çok şey istemedin... Orada yaşayanlardan neyimiz eksik Biz de gidelim...

Tek mevsim yaşamaktansa dört mevsimi birlikte yaşamayı tercih ederim
Bugün çok cici kız oldum ben ya sivrilerin beni yemesine bile ses çıkartmıyorum hayırdır inşallah

Cici kız olmanı isteriz tabii ki de o kadar da değil kanın sende kalsın

kurt bey

Üye
yaw emir sen böyle poliyananın erkek versiyonu gibi takılıyon gibi geldi bana. Ne iş?

Sadece emir denmesinden bahsetmiştim...
Neyse karışmıyorum ben kendisine sorun

Praetor

Emekli Yönetici
yaw emir sen böyle poliyananın erkek versiyonu gibi takılıyon gibi geldi bana. Ne iş?

Sadece Emir demezsen sevinirim Belli bir işim yok bu konuda... Geyik yaptım sadece... Fazla takılma

--------------- Ekleme ---------------

kızıyosa niye yazsın ki isim kısmına ata emir diye...

Ata Emir'i yanyana seviyorum açıkçası... Ata'yı da seviyorum Emir'i sevmiyorum tek başına nedense...

Avukatın avukatı dumanist Teşekkürler müvekkiliniz için müdehalenizden dolayı

kurt bey

Üye
öyle olsun
ben gidiyom gari yarın gece görüşürünk herkese iyi gcler

İyi geceler millet... Artık bilgisayar başından kalkma vaktidir....

Praetor

Emekli Yönetici
İyi geceler dumanist... Bu sefer gör tatlı bir rüya

uykusuzlukta üzerime kimseyi tanımam.
kim benle yarışacak?

yok o kadar değil...

7 ye kadar kalmışlığımda var ama gerek yok o kadar...