CABBAR Üye RowneSM' Alıntı: İyiyim ağam seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Iyidir be göksel yapamadım ödevi bıraktım. Film mi izlesem yoksa uyusam mı bilmiyorum - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: iyi olmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin
RowneSM' Alıntı: İyiyim ağam seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Iyidir be göksel yapamadım ödevi bıraktım. Film mi izlesem yoksa uyusam mı bilmiyorum - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: iyi olmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin
RowneSM Üye CABBAR' Alıntı: Iyidir be göksel yapamadım ödevi bıraktım. Film mi izlesem yoksa uyusam mı bilmiyorum - - - Eklendi - - - Allah daim etsin Genişletmek için tıkla ... Ağam valla yapabilsem yapardım Uyuma ya bizimle kal ağam sensiz olmaz
CABBAR' Alıntı: Iyidir be göksel yapamadım ödevi bıraktım. Film mi izlesem yoksa uyusam mı bilmiyorum - - - Eklendi - - - Allah daim etsin Genişletmek için tıkla ... Ağam valla yapabilsem yapardım Uyuma ya bizimle kal ağam sensiz olmaz
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne odevi memnun oldum ahmet Genişletmek için tıkla ... Excelle ilgili ya
Invoke Üye CABBAR' Alıntı: Arabesk zaten boşver gece gece Göksel'im nasılsın. Ve diğer arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyilik... Siz nasılsınız?..
CABBAR' Alıntı: Arabesk zaten boşver gece gece Göksel'im nasılsın. Ve diğer arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyilik... Siz nasılsınız?..
CABBAR Üye RowneSM' Alıntı: Ağam valla yapabilsem yapardım Uyuma ya bizimle kal ağam sensiz olmaz Genişletmek için tıkla ... Son 2 gecedir 4'te uyuyorum Göksel bi yerden sonra zor oluyor. Biraz kalır yatarım yine sohbet ederiz Allah işi çıkmazsa buralardayım ben.
RowneSM' Alıntı: Ağam valla yapabilsem yapardım Uyuma ya bizimle kal ağam sensiz olmaz Genişletmek için tıkla ... Son 2 gecedir 4'te uyuyorum Göksel bi yerden sonra zor oluyor. Biraz kalır yatarım yine sohbet ederiz Allah işi çıkmazsa buralardayım ben.
Invoke Üye CABBAR' Alıntı: Iyidir be göksel yapamadım ödevi bıraktım. Film mi izlesem yoksa uyusam mı bilmiyorum - - - Eklendi - - - Allah daim etsin Genişletmek için tıkla ... Ödevi yap bence. Amin.
CABBAR' Alıntı: Iyidir be göksel yapamadım ödevi bıraktım. Film mi izlesem yoksa uyusam mı bilmiyorum - - - Eklendi - - - Allah daim etsin Genişletmek için tıkla ... Ödevi yap bence. Amin.
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Cabbar çılgın joe yu veya baskın filmini izle valla süper Genişletmek için tıkla ... Yıllarını söyle Antep'in gülü - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: İyilik... Siz nasılsınız?.. Genişletmek için tıkla ... Allah'a
x-scarface' Alıntı: Cabbar çılgın joe yu veya baskın filmini izle valla süper Genişletmek için tıkla ... Yıllarını söyle Antep'in gülü - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: İyilik... Siz nasılsınız?.. Genişletmek için tıkla ... Allah'a
RowneSM Üye CABBAR' Alıntı: Son 2 gecedir 4'te uyuyorum Göksel bi yerden sonra zor oluyor. Biraz kalır yatarım yine sohbet ederiz Allah işi çıkmazsa buralardayım ben. Genişletmek için tıkla ... Aynen ağam gece durmak zor oluyor. Ama bende bağımlılık yaptı sabah ezaninla yatıyorum
CABBAR' Alıntı: Son 2 gecedir 4'te uyuyorum Göksel bi yerden sonra zor oluyor. Biraz kalır yatarım yine sohbet ederiz Allah işi çıkmazsa buralardayım ben. Genişletmek için tıkla ... Aynen ağam gece durmak zor oluyor. Ama bende bağımlılık yaptı sabah ezaninla yatıyorum
CABBAR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ödevi yap bence. Amin. Genişletmek için tıkla ... Yapamadım araştırdım bişeyler ama çözüm bulamadım
-qarapapaq-' Alıntı: Ödevi yap bence. Amin. Genişletmek için tıkla ... Yapamadım araştırdım bişeyler ama çözüm bulamadım
ahmetkartal Üye x-scarface' Alıntı: Cabbar çılgın joe yu veya baskın filmini izle valla süper Genişletmek için tıkla ... bana da önersene abi maceralı bildiğin varsa çılgın joe yu güzel birşeye benziyor adına bakarsan
x-scarface' Alıntı: Cabbar çılgın joe yu veya baskın filmini izle valla süper Genişletmek için tıkla ... bana da önersene abi maceralı bildiğin varsa çılgın joe yu güzel birşeye benziyor adına bakarsan
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: buarada rowsne adın gôkselmiş memnun oldum bende anıl Genişletmek için tıkla ... Bende memnun oldum
anil41kocaeli' Alıntı: buarada rowsne adın gôkselmiş memnun oldum bende anıl Genişletmek için tıkla ... Bende memnun oldum
Invoke Üye CABBAR' Alıntı: Yapamadım araştırdım bişeyler ama çözüm bulamadım Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabileceğim, bir şeyler olsa çabalardım... :/ Neyse hayırlı geceler...
CABBAR' Alıntı: Yapamadım araştırdım bişeyler ama çözüm bulamadım Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabileceğim, bir şeyler olsa çabalardım... :/ Neyse hayırlı geceler...
CABBAR Üye RowneSM' Alıntı: Aynen ağam gece durmak zor oluyor. Ama bende bağımlılık yaptı sabah ezaninla yatıyorum Genişletmek için tıkla ... Ramazanda bende aynen senin gibi olurum sahura kadar buralarda olurum
RowneSM' Alıntı: Aynen ağam gece durmak zor oluyor. Ama bende bağımlılık yaptı sabah ezaninla yatıyorum Genişletmek için tıkla ... Ramazanda bende aynen senin gibi olurum sahura kadar buralarda olurum