Invoke
Üye
Isırıp kaçıyorlar, yakalanmıyorlar ki. Bir de görünmüyorlar yahu.
Laptopa kafa attım az önce yanlışlıkla o derece uykum var
Abi sonuçta sana zarar veriyorlar? Ama şöyle de düşünürsek, onlarda böyle yaşıyor...
- - - Eklendi - - -
Yatıyor musun?
Abi sonuçta sana zarar veriyorlar? Ama şöyle de düşünürsek, onlarda böyle yaşıyor...
- - - Eklendi - - -
Yatıyor musun?
lafa tutma lafa tutma
Yarın laptopu sökecem çok toz var muhtemelen 1.5 yıla yakın oluyor daha açmadım içini. Servisini arayıp sorcam açmak garantiyi bozuyor mu diye bozuyorsa göndercem termal macun falan da değiştirsinler
lafa tutma lafa tutma
kalanı kısmını yarın konuşalım
ayrıca diğer mevzuyu da
Yaratılışı o. Sorgulayamayız ki. O verilen görevini sorgulamadan yerine getiriyor. Sadece bu. Bence.
Mümkün olduğunca öldürmemek gerekiyormuş diye biliyorum abi çok rahatsız ediyorsa öldürülebilir senin görüşün nedir abi
Laptopu sökme işini becerebilir miyim peki
vida sökme kabiliyetin varsa
Laptopu sökme işini becerebilir miyim peki
vida sökme kabiliyetin varsabaşka bir şey yok zaten. Cd sürücüye dikkat et sadece.
- - - Eklendi - - -
e artık kaçtım yavaştan
Yanlışlıkla dahi öldürsem af diler namaz kılarım. Büyük yahut küçük, hiçbir cana son verme yetisi bende yok, olamaz. Budur benim görüşüm.
Sökmekten kastın, temizlemek amaçlı mı?
Modelini yaz youtube vardır illaki videosu... Normal masaüstü gibi değil tabi, biraz dikkatli olmak lazım, vida sökmekle bitmiyor ama yine de kolay iş, halledebilirsin
Youtubede videosu var. Klavye falan sökmeye gerek var mı onu bilmiyorum sadece fan temizliği yapmak istiyorum
modeli nedir ki, modelden modele değişiyor mu bilmiyorum ama, ben de gerek vardı. Neden diye sorarsan:
Alttan o birbirine bağlı, klavyeyi çıkarmadan, arka kapak gelmiyordu, bir dene önce ama fazla yüklenme koparsın falan elinde kalır, hafif hafif çekBaktın gelmiyor, klavyeyi çıkar. Onu da dikkatli çıkar
Bakalım servis sökebilirsin derse sökerim herhalde. Birde gönderip sökmeden süpürge ile falan yaparlarsa deymez gönderdiğime konuşayım bakayım servisle. Teşekkürler bu arada yardım için
Ne demekBence servislik iş yoktur, yapıştır geç, halledersin, ben mi gözünü korkuttum acaba?
- - - Eklendi - - -
Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 9 misafir)
- -qarapapaq-,
- OPC Misafirler gelin la kaynatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?