Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Nextman

Emekli Yönetici
yasak ciddiyim ifade yanında mesaj yaz sorun olmaz adminler duymasın

Evet kardeşim sayılıyor isim değişiyor sonunda

Nextman

Emekli Yönetici

Haksızlık var. İtiraz ediyorum. Memur rüşvet yiyor diye çirkeflik yapabilirim.

Sade çay istedik ne rüşveti

şahitlik yapsam yalancı şahitlik mi olur

hahahah neyse buralardayım ben bilginize .Sürekli olarak ifade mesajı yazanları bildiriniz hayırlı geceler zamanı

Bu konuyu muhabbete neden taşımıyorsunuz ki sayın memurum?

Taksimi benim eve taşımak gibi bişey olur adres belli

Tepkiler: Enes

Oğuzhan

Üye
[video=youtube;lwvV6vOKc7o]http://www.youtube.com/watch?v=lwvV6vOKc7o[/video]

Invoke

Üye
Bu vatandaş(adı illidan) elf normalde, bunların dünyasına iblisler saldırıyor... İllidan bunları yenmek için bir güce sahip oluyor, enteresan işler fantastik hikaye işte, yan etki yapıyor bu da iblisleşiyor Zaten kördü iyice kanatlar çıkıyor, boynuzlar çıkıyor vs. Yakıyor, yıkıyor, memleketi kurtarıyor, sonra halkı buna bu ne biçim tip la diyor. Abisi benim böyle gardaşım yok diyor. Sevdiği kızla da abisi evleniyor. Abisi dediğim ikizi aslında Neyse dışlanıyor, sonra diğer dışlanmışları da topluyor, çok güçleniyor, kendi ordusu kuracak kadar, 3 ırk buna bağlanıyor, daha doğrusu bu kendine bağlıyor, hepsinin reisi oluyor, Lord İllidan diyorlar buna. Biraz da güç düşkünü bir vatandaş vaktinde mapustaydı iblisler gelince(en başta) sevdiği kız bunu mapustan kaçırıyor. Neyse daha da güçlenecem derken peşinde olduğu gücü isteyen başka biri tarafından altediliyor
10.000 yıl mapus yatmış kör savaşçı

- - - Eklendi - - -

Başka bir zaman o halde yorma kendini şimdi

Yorulacağımdan değil ya, o ara Aras bey çay getirince bir "hoşgeldin" diyim dedim

-efşan

Üye
Sinekler artık sondaj vuracaklar yahu. Kanımı bitirdiler.

Enes

Üye
bu ne biçim tip la

OPC

Üye
Bi gün yakalancam da hadi hayırlısı

Invoke

Üye

yasak ciddiyim ifade yanında mesaj yaz sorun olmaz adminler duymasın

Evet kardeşim sayılıyor isim değişiyor sonunda

Hmm... Abi herkes kullanıyor sadece ifadeyle mesaj... Ben de dahil, adminler duymasın. Çok az ama

Sayılıyorsa, başka hakkım yok demektir. =) Ben de öyle tahmin etmiştim ama geçen bir yorumda sayılmıyor diye okudum sanki, ondan sordum.