Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Gündüz uyuyorsa evet ama gece ilerleyen saatlerde kafa dağılıyo. Ama benim arkadaşlar gibi arkadaşların varsa kütüphanede bile sabahlarsın Genişletmek için tıkla ... Kafa daha toplu olabilir diye düşünerek dedim ben - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, hayırlı geceler...
TheFenomen' Alıntı: Gündüz uyuyorsa evet ama gece ilerleyen saatlerde kafa dağılıyo. Ama benim arkadaşlar gibi arkadaşların varsa kütüphanede bile sabahlarsın Genişletmek için tıkla ... Kafa daha toplu olabilir diye düşünerek dedim ben - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, hayırlı geceler...
RowneSM Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sessiz, sakin, aç camı püfür püfür, mis Genişletmek için tıkla ... Sende keyfini biliyosun
-qarapapaq-' Alıntı: Sessiz, sakin, aç camı püfür püfür, mis Genişletmek için tıkla ... Sende keyfini biliyosun
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Teşekkürler, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Allah' a hamd olsun Siz nasılsınız. Gerçekten çok resmi bir konuşma oldu - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Adaş
Anafor.CK' Alıntı: Teşekkürler, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Allah' a hamd olsun Siz nasılsınız. Gerçekten çok resmi bir konuşma oldu - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Adaş
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kafa daha toplu olabilir diye düşünerek dedim ben - - - Eklendi - - - Merhaba, hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın, hayırlı geceler sizlere de.
-qarapapaq-' Alıntı: Kafa daha toplu olabilir diye düşünerek dedim ben - - - Eklendi - - - Merhaba, hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın, hayırlı geceler sizlere de.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kafa daha toplu olabilir diye düşünerek dedim ben - - - Eklendi - - - Merhaba, hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... senin avatar neden korkunçlu
-qarapapaq-' Alıntı: Kafa daha toplu olabilir diye düşünerek dedim ben - - - Eklendi - - - Merhaba, hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... senin avatar neden korkunçlu
Invoke Üye Anafor.CK' Alıntı: Sağ olasın, hayırlı geceler sizlere de. Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız? =)
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Allah' a hamd olsun Siz nasılsınız. Gerçekten çok resmi bir konuşma oldu - - - Eklendi - - - Adaş Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah. Şükürler olsun. Sinirliyim.
TheFenomen' Alıntı: Allah' a hamd olsun Siz nasılsınız. Gerçekten çok resmi bir konuşma oldu - - - Eklendi - - - Adaş Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah. Şükürler olsun. Sinirliyim.
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: Hoş geldiniz efendim - - - Eklendi - - - la bi gülesim geldi buna hatta güldüm Genişletmek için tıkla ... Çıkamaz mıyım Neyse ben bu kızla napacam ya off
TheFenomen' Alıntı: Hoş geldiniz efendim - - - Eklendi - - - la bi gülesim geldi buna hatta güldüm Genişletmek için tıkla ... Çıkamaz mıyım Neyse ben bu kızla napacam ya off
RowneSM Üye TheFenomen' Alıntı: senin avatar neden korkunçlu Genişletmek için tıkla ... Abi o nasıl bir sorudur ya Ama doğru gece karşıma çıksa hortlak diye korkar kaçarım
TheFenomen' Alıntı: senin avatar neden korkunçlu Genişletmek için tıkla ... Abi o nasıl bir sorudur ya Ama doğru gece karşıma çıksa hortlak diye korkar kaçarım
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: senin avatar neden korkunçlu Genişletmek için tıkla ... Oyun kahramı ya o, dün de imzamın konusu geçmişti ne demek diye O imzamdaki yaratığın sözü, profilimde de seslisi var
TheFenomen' Alıntı: senin avatar neden korkunçlu Genişletmek için tıkla ... Oyun kahramı ya o, dün de imzamın konusu geçmişti ne demek diye O imzamdaki yaratığın sözü, profilimde de seslisi var
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah. Şükürler olsun. Sinirliyim. Genişletmek için tıkla ... Sinirle yaptığım her harekette pişman oldum bu güne kadar
Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah. Şükürler olsun. Sinirliyim. Genişletmek için tıkla ... Sinirle yaptığım her harekette pişman oldum bu güne kadar
Invoke Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun, siz? Genişletmek için tıkla ... Sıkıntımız yok, Allah'a şükür - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: Abi o nasıl bir sorudur ya Ama doğru gece karşıma çıksa hortlak diye korkar kaçarım Genişletmek için tıkla ... Ben de kaçarım.
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun, siz? Genişletmek için tıkla ... Sıkıntımız yok, Allah'a şükür - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: Abi o nasıl bir sorudur ya Ama doğru gece karşıma çıksa hortlak diye korkar kaçarım Genişletmek için tıkla ... Ben de kaçarım.
Enes Üye OPC' Alıntı: Çıkamaz mıyım Neyse ben bu kızla napacam ya off Genişletmek için tıkla ... yapacak bişey yok benim gibi bırakacaksın
OPC' Alıntı: Çıkamaz mıyım Neyse ben bu kızla napacam ya off Genişletmek için tıkla ... yapacak bişey yok benim gibi bırakacaksın
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Sinirle yaptığım her harekette pişman oldum bu güne kadar Genişletmek için tıkla ... Maalesef, ben de.
TheFenomen' Alıntı: Sinirle yaptığım her harekette pişman oldum bu güne kadar Genişletmek için tıkla ... Maalesef, ben de.
Enes Üye RowneSM' Alıntı: Abi o nasıl bir sorudur ya Ama doğru gece karşıma çıksa hortlak diye korkar kaçarım Genişletmek için tıkla ... Seninki de değişik
RowneSM' Alıntı: Abi o nasıl bir sorudur ya Ama doğru gece karşıma çıksa hortlak diye korkar kaçarım Genişletmek için tıkla ... Seninki de değişik
Invoke Üye RowneSM' Alıntı: Ohh bi bu eksikti bensizde olmaz Genişletmek için tıkla ... Cuara içiyon mu cuara?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Oyun kahramı ya o, dün de imzamın konusu geçmişti ne demek diye O imzamdaki yaratığın sözü, profilimde de seslisi var Genişletmek için tıkla ... O derece bağlısın yani
-qarapapaq-' Alıntı: Oyun kahramı ya o, dün de imzamın konusu geçmişti ne demek diye O imzamdaki yaratığın sözü, profilimde de seslisi var Genişletmek için tıkla ... O derece bağlısın yani