hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: saglamsa alabılırsın - - - Eklendi - - - surum Genişletmek için tıkla ... niye alsam fp1 ıse fp 2 ye çıkartamiyommu - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bana unutturmada yarın akşam sana bır suprızım var Genişletmek için tıkla ... neymış o suprız
anil41kocaeli' Alıntı: saglamsa alabılırsın - - - Eklendi - - - surum Genişletmek için tıkla ... niye alsam fp1 ıse fp 2 ye çıkartamiyommu - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bana unutturmada yarın akşam sana bır suprızım var Genişletmek için tıkla ... neymış o suprız
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: blmym okadarda sadece fp2 diye blym Genişletmek için tıkla ... tamam
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: solenmez o zaman supriz olmaz Genişletmek için tıkla ... ne gibi hangi yönden supriz merak ettım tamam hatırlatırım
anil41kocaeli' Alıntı: solenmez o zaman supriz olmaz Genişletmek için tıkla ... ne gibi hangi yönden supriz merak ettım tamam hatırlatırım
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: telle alakalı Genişletmek için tıkla ... şimdı daha da çok merak ettim bak uyuyamam ben şımdı
anil41kocaeli' Alıntı: telle alakalı Genişletmek için tıkla ... şimdı daha da çok merak ettim bak uyuyamam ben şımdı
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: isallah calısır sende magazadan aldım Genişletmek için tıkla ... ney ben tam anlamadım
anil41kocaeli' Alıntı: isallah calısır sende magazadan aldım Genişletmek için tıkla ... ney ben tam anlamadım
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: paralı evet ama sunun surasında arkadasız sendenmi kıskancam Genişletmek için tıkla ... yoksa süpriz bu mu.
anil41kocaeli' Alıntı: paralı evet ama sunun surasında arkadasız sendenmi kıskancam Genişletmek için tıkla ... yoksa süpriz bu mu.
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: yani begenmedinmi☹ Genişletmek için tıkla ... iyıde bu benı ilgilendirmezki ben 5800 kullanıyom alsan nolçakth kı ben anlayamadım
anil41kocaeli' Alıntı: yani begenmedinmi☹ Genişletmek için tıkla ... iyıde bu benı ilgilendirmezki ben 5800 kullanıyom alsan nolçakth kı ben anlayamadım
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: sende sıs acıyormu Genişletmek için tıkla ... program s60v5 desteklerse açar benim tel
anil41kocaeli' Alıntı: sende sıs acıyormu Genişletmek için tıkla ... program s60v5 desteklerse açar benim tel
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: dstkliyo 5800 dayken de almıstım Genişletmek için tıkla ... programın adı ne ne işe yarıyor
anil41kocaeli' Alıntı: dstkliyo 5800 dayken de almıstım Genişletmek için tıkla ... programın adı ne ne işe yarıyor