hikmet366 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben çıkıyorum... İyi geceler hepinize... Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
-qarapapaq-' Alıntı: Ben çıkıyorum... İyi geceler hepinize... Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: enes bu nasık bır şarkıya sen dj amry şarkılarına bak hele hele dj amry elemet şarkısına Genişletmek için tıkla ... hikmet sen hele onu yükle ona sonra bakarım
hikmet366' Alıntı: enes bu nasık bır şarkıya sen dj amry şarkılarına bak hele hele dj amry elemet şarkısına Genişletmek için tıkla ... hikmet sen hele onu yükle ona sonra bakarım
hikmet366 Üye -KlcMuho_' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldiN iyi geceler.
_YldZEneS_ Üye -KlcMuho_' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hayırlı geceler hoşgeldin
-KlcMuho_' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hayırlı geceler hoşgeldin
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hikmet sen hele onu yükle ona sonra bakarım Genişletmek için tıkla ... tamam yarın halledıp özelden göndercem
_YldzEnes_' Alıntı: hikmet sen hele onu yükle ona sonra bakarım Genişletmek için tıkla ... tamam yarın halledıp özelden göndercem
Invoke Üye -KlcMuho_' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam... **** Sağolun ya size de rahatlık versin, çıkmayacağım vazgeçtim
-KlcMuho_' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam... **** Sağolun ya size de rahatlık versin, çıkmayacağım vazgeçtim
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: tamam yarın halledıp özelden göndercem Genişletmek için tıkla ... tamam
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: benim telde yine sorunlar devam Genişletmek için tıkla ... noldu kı
-KlcMuho_ Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam hoş geldiN iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoş vulduk teşekkürler nasılsınız .
hikmet366' Alıntı: aleyküm selam hoş geldiN iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoş vulduk teşekkürler nasılsınız .
hikmet366 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam... **** Sağolun ya size de rahatlık versin, çıkmayacağım vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... tamam hoş geldin - - - Eklendi - - - -KlcMuho_' Alıntı: hoş vulduk teşekkürler nasılsınız . Genişletmek için tıkla ... iyıyım alla şükùr sen
-qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam... **** Sağolun ya size de rahatlık versin, çıkmayacağım vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... tamam hoş geldin - - - Eklendi - - - -KlcMuho_' Alıntı: hoş vulduk teşekkürler nasılsınız . Genişletmek için tıkla ... iyıyım alla şükùr sen
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: noldu kı Genişletmek için tıkla ... her 3 5 formatta bir oluyor kendiliğinden hafıza dolması teli her açtığımda 5 mb gidiyor simdi 7 mb kaldı tekrar format atacağım - - - Eklendi - - - -KlcMuho_' Alıntı: hoş vulduk teşekkürler nasılsınız . Genişletmek için tıkla ... iyi işte idare ediyos sen nasılsın
hikmet366' Alıntı: noldu kı Genişletmek için tıkla ... her 3 5 formatta bir oluyor kendiliğinden hafıza dolması teli her açtığımda 5 mb gidiyor simdi 7 mb kaldı tekrar format atacağım - - - Eklendi - - - -KlcMuho_' Alıntı: hoş vulduk teşekkürler nasılsınız . Genişletmek için tıkla ... iyi işte idare ediyos sen nasılsın