-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Forum adım bu ama bununla hitap edilmeye ben alışamadım. Enes desek keşke Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, arz-u hâlinize faaller şelale.
TheFenomen' Alıntı: Forum adım bu ama bununla hitap edilmeye ben alışamadım. Enes desek keşke Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, arz-u hâlinize faaller şelale.
Enes Üye TeknoÖmer' Alıntı: Şu anki arabam zaten 1.9 hem zaten fazla gezen birisi değilim. Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman
TeknoÖmer' Alıntı: Şu anki arabam zaten 1.9 hem zaten fazla gezen birisi değilim. Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman
TeknoÖmer Üye Anafor.CK' Alıntı: Eyvallah, arz-u hâlinize faaller şelale. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: anafor abi aktif suresini nasıl kapadın Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben bir şey yapmadım. Lâkin mobilden girdiğim için hiç çıkış yapmadım. Bilmiyorum yani. Ama görünmez olduğum için olsa gerek. - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: gidecektim tam ama buna cevap vermeden gidersem içime dert olur Genişletmek için tıkla ...
anil41kocaeli' Alıntı: anafor abi aktif suresini nasıl kapadın Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben bir şey yapmadım. Lâkin mobilden girdiğim için hiç çıkış yapmadım. Bilmiyorum yani. Ama görünmez olduğum için olsa gerek. - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: gidecektim tam ama buna cevap vermeden gidersem içime dert olur Genişletmek için tıkla ...
TeknoÖmer Üye TheFenomen' Alıntı: gidecektim tam ama buna cevap vermeden gidersem içime dert olur 2.0 motorun vergisini biliyor musun ? Yakıt değerleri hakkında bilgin var mı ?. Ayrıca "haşat" olmadan CC dsg ikinci ele düşmez. servisten çıkamazsın Genişletmek için tıkla ... Dsg o kadar önemli değil 2011 model DSG'ye de razı olurum sorun değil zaten yeni nesil yakıt tüketimi azaldı Blue Motion artık,
TheFenomen' Alıntı: gidecektim tam ama buna cevap vermeden gidersem içime dert olur 2.0 motorun vergisini biliyor musun ? Yakıt değerleri hakkında bilgin var mı ?. Ayrıca "haşat" olmadan CC dsg ikinci ele düşmez. servisten çıkamazsın Genişletmek için tıkla ... Dsg o kadar önemli değil 2011 model DSG'ye de razı olurum sorun değil zaten yeni nesil yakıt tüketimi azaldı Blue Motion artık,
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... online listesinde yer almıyorum. Görünmezlik aktif. Yani yeşil ışık bende yanmıyor.
anil41kocaeli' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... online listesinde yer almıyorum. Görünmezlik aktif. Yani yeşil ışık bende yanmıyor.
TeknoÖmer Üye anil41kocaeli' Alıntı: bendede yanmıyor ama hep gorunuyo Genişletmek için tıkla ... Anafor.CK' Alıntı: online listesinde yer almıyorum. Görünmezlik aktif. Yani yeşil ışık bende yanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Ben Tapatalk 2'den girdiğim için Online gözüküyor
anil41kocaeli' Alıntı: bendede yanmıyor ama hep gorunuyo Genişletmek için tıkla ... Anafor.CK' Alıntı: online listesinde yer almıyorum. Görünmezlik aktif. Yani yeşil ışık bende yanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Ben Tapatalk 2'den girdiğim için Online gözüküyor
-efşan Üye Paşam ben mobil bağlanıyorum. Ben zaten göremem. - - - Eklendi - - - TeknoÖmer' Alıntı: Ben Tapatalk 2'den girdiğim için Online gözüküyor Genişletmek için tıkla ... Yakalandık.
Paşam ben mobil bağlanıyorum. Ben zaten göremem. - - - Eklendi - - - TeknoÖmer' Alıntı: Ben Tapatalk 2'den girdiğim için Online gözüküyor Genişletmek için tıkla ... Yakalandık.
TeknoÖmer Üye Anafor.CK' Alıntı: Paşam ben mobil bağlanıyorum. Ben zaten göremem. - - - Eklendi - - - Yakalandık. Genişletmek için tıkla ... Ben kendim online gözüküyorum dedim.
Anafor.CK' Alıntı: Paşam ben mobil bağlanıyorum. Ben zaten göremem. - - - Eklendi - - - Yakalandık. Genişletmek için tıkla ... Ben kendim online gözüküyorum dedim.
TeknoÖmer Üye Anafor.CK' Alıntı: Bana müsaade arkadaşlar, keyfiniz bol olsun. Geceniz hayra dursun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler kardeşim.
Anafor.CK' Alıntı: Bana müsaade arkadaşlar, keyfiniz bol olsun. Geceniz hayra dursun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler kardeşim.