Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Güzelmiş ama. Genişletmek için tıkla ... benim düldülün modifiye hali - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Selam kimler var? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mert
-qarapapaq-' Alıntı: Güzelmiş ama. Genişletmek için tıkla ... benim düldülün modifiye hali - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Selam kimler var? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Mert
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Eğer çok gezmek varsa işin içinde dizel bi araç şart Genişletmek için tıkla ... Otomatik pilotu olacak mı? Saatlerce araba kullanamam ben ya. Sırf üşendiğimi bildiğim için ehliyet bile almadım.
TheFenomen' Alıntı: Eğer çok gezmek varsa işin içinde dizel bi araç şart Genişletmek için tıkla ... Otomatik pilotu olacak mı? Saatlerce araba kullanamam ben ya. Sırf üşendiğimi bildiğim için ehliyet bile almadım.
Legendary. Üye Grubu açtık abiler. Enes abi senide aldım ayarlardan grup sohbeti sesini felan kapatırsın
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Otomatik pilotu olacak mı? Saatlerce araba kullanamam ben ya. Sırf üşendiğimi bildiğim için ehliyet bile almadım. Genişletmek için tıkla ... Otomatik vites olursa eh işte oldu sayılır Aslında araç sürmek bir zevk Keşke ehliyet olsa da köşede dursaydı lazım olursa ?
Anafor.CK' Alıntı: Otomatik pilotu olacak mı? Saatlerce araba kullanamam ben ya. Sırf üşendiğimi bildiğim için ehliyet bile almadım. Genişletmek için tıkla ... Otomatik vites olursa eh işte oldu sayılır Aslında araç sürmek bir zevk Keşke ehliyet olsa da köşede dursaydı lazım olursa ?
x-scarface Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hacılar, abiler, gardaşlar, vatandaşlar, gececiler, kendinize iyi bakın. Bir taraftan buraya bakınca yavaş kalıyorum, şu işlerimi bitireyimden pcden kalkıyım hadi iyi geceler hepinize. =) Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin görüşmek üzere selametle.
-qarapapaq-' Alıntı: Hacılar, abiler, gardaşlar, vatandaşlar, gececiler, kendinize iyi bakın. Bir taraftan buraya bakınca yavaş kalıyorum, şu işlerimi bitireyimden pcden kalkıyım hadi iyi geceler hepinize. =) Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin görüşmek üzere selametle.
Enes Üye .TremmerT.' Alıntı: Grubu açtık abiler. Enes abi senide aldım ayarlardan grup sohbeti sesini felan kapatırsın Genişletmek için tıkla ... Tamam hallederim bakalım görelim sohbeti
.TremmerT.' Alıntı: Grubu açtık abiler. Enes abi senide aldım ayarlardan grup sohbeti sesini felan kapatırsın Genişletmek için tıkla ... Tamam hallederim bakalım görelim sohbeti
Legendary. Üye Biraz takılık biz öyle cabbar abimiz gruptan çıktı İşi varmış ben söylerim sonra alırsın dedi
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Otomatik vites olursa eh işte oldu sayılır Aslında araç sürmek bir zevk Keşke ehliyet olsa da köşede dursaydı lazım olursa ? Genişletmek için tıkla ... Lazım olacağını sanmıyorum pek. Yat kaptanlığı ehliyetim var, olmaz mı?
TheFenomen' Alıntı: Otomatik vites olursa eh işte oldu sayılır Aslında araç sürmek bir zevk Keşke ehliyet olsa da köşede dursaydı lazım olursa ? Genişletmek için tıkla ... Lazım olacağını sanmıyorum pek. Yat kaptanlığı ehliyetim var, olmaz mı?
Legendary. Üye Anafor.CK' Alıntı: Ben katılamayabilirim Kardeşim, pek müsait değilim bu ara. Hâlâ yüklemedim bile programı. Genişletmek için tıkla ... Peki istediğin zaman gelirsin abi Pm atman yeter numaranı Uygulama 3-5 mblık bi şey zaten
Anafor.CK' Alıntı: Ben katılamayabilirim Kardeşim, pek müsait değilim bu ara. Hâlâ yüklemedim bile programı. Genişletmek için tıkla ... Peki istediğin zaman gelirsin abi Pm atman yeter numaranı Uygulama 3-5 mblık bi şey zaten
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Lazım olacağını sanmıyorum pek. Yat kaptanlığı ehliyetim var, olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... O da farklı bir tutku olsa gerek Yahu seni mi kıracağız olsun
Anafor.CK' Alıntı: Lazım olacağını sanmıyorum pek. Yat kaptanlığı ehliyetim var, olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... O da farklı bir tutku olsa gerek Yahu seni mi kıracağız olsun
Legendary. Üye x-scarface' Alıntı: Aleykum selam kardeşim k.bakmayın ben katılamayacağım. Genişletmek için tıkla ... Aramızda görmek isterdik abi Sen bilirsin
x-scarface' Alıntı: Aleykum selam kardeşim k.bakmayın ben katılamayacağım. Genişletmek için tıkla ... Aramızda görmek isterdik abi Sen bilirsin
Legendary. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Selamun Aleyküm, ben geldim. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam..Hoşgeldin.