marist Üye x-scarface' Alıntı: [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) x-scarface*, hikmet366, marist, zxdelemi, -qarapapaq-, bedensel159, Yellowworm Genişletmek için tıkla ... hıh oldu şimdi
x-scarface' Alıntı: [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) x-scarface*, hikmet366, marist, zxdelemi, -qarapapaq-, bedensel159, Yellowworm Genişletmek için tıkla ... hıh oldu şimdi
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Ooo yaşarım sende mi buradaydın eee? Genişletmek için tıkla ... Eh abi bi ugrayayim dedim.Nasilsin abim iyisindir insallah
x-scarface' Alıntı: Ooo yaşarım sende mi buradaydın eee? Genişletmek için tıkla ... Eh abi bi ugrayayim dedim.Nasilsin abim iyisindir insallah
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Abboo gardaş yok benim o kadar değil senin iş fenaymış Allah kolaylık ve acil şifa versin. Genişletmek için tıkla ... senede kesin 1 hafta tuttuğu oluyor. arada 1 günlükleri hiç sayamadım zaten ... İlaç da fayda etmiyor ki
x-scarface' Alıntı: Abboo gardaş yok benim o kadar değil senin iş fenaymış Allah kolaylık ve acil şifa versin. Genişletmek için tıkla ... senede kesin 1 hafta tuttuğu oluyor. arada 1 günlükleri hiç sayamadım zaten ... İlaç da fayda etmiyor ki
Uhops Üye of of oyun açilmadı hata verdi ben bi intahar edip gelcm - - - Eklendi - - - konu sahibi hiç gelmiyormu buraya
of of oyun açilmadı hata verdi ben bi intahar edip gelcm - - - Eklendi - - - konu sahibi hiç gelmiyormu buraya
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Eh abi bi ugrayayim dedim.Nasilsin abim iyisindir insallah Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun gardaşlık iyiyim seni sormalı çok yoruluyorsun deemi benim baba mesleği tekstil bilirim az çalışmadım.
MrTech' Alıntı: Eh abi bi ugrayayim dedim.Nasilsin abim iyisindir insallah Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun gardaşlık iyiyim seni sormalı çok yoruluyorsun deemi benim baba mesleği tekstil bilirim az çalışmadım.
by-pegasus Üye x-scarface' Alıntı: Sınırsız ban Genişletmek için tıkla ... onu getirek ya valla özledim
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: senede kesin 1 hafta tuttuğu oluyor. arada 1 günlükleri hiç sayamadım zaten ... İlaç da fayda etmiyor ki Genişletmek için tıkla ... sıkıntı stres bunu tetikleyen şeyler gardaş az takma herşeyi kafana kaygısız ol benim gibi
TheFenomen' Alıntı: senede kesin 1 hafta tuttuğu oluyor. arada 1 günlükleri hiç sayamadım zaten ... İlaç da fayda etmiyor ki Genişletmek için tıkla ... sıkıntı stres bunu tetikleyen şeyler gardaş az takma herşeyi kafana kaygısız ol benim gibi
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Hamd olsun gardaşlık iyiyim seni sormalı çok yoruluyorsun deemi benim baba mesleği tekstil bilirim az çalışmadım. Genişletmek için tıkla ... Yaraliyim abi Tekstilde belleniyorum bi katlama bi kaldir-indir yoruluyorum ama ekmek parasi abi.
x-scarface' Alıntı: Hamd olsun gardaşlık iyiyim seni sormalı çok yoruluyorsun deemi benim baba mesleği tekstil bilirim az çalışmadım. Genişletmek için tıkla ... Yaraliyim abi Tekstilde belleniyorum bi katlama bi kaldir-indir yoruluyorum ama ekmek parasi abi.
x-scarface Üye zxdelemi' Alıntı: onu getirek ya valla özledim Genişletmek için tıkla ... Nerden bulacaz ki Özelden görüşen varsa çağırız anca.
zxdelemi' Alıntı: onu getirek ya valla özledim Genişletmek için tıkla ... Nerden bulacaz ki Özelden görüşen varsa çağırız anca.
Enes Üye x-scarface' Alıntı: sıkıntı stres bunu tetikleyen şeyler gardaş az takma herşeyi kafana kaygısız ol benim gibi Genişletmek için tıkla ... Of of tam 12 den vurdun İmkansız öyle davranmam. Kişilik özelliğim buna izin vermiyor
x-scarface' Alıntı: sıkıntı stres bunu tetikleyen şeyler gardaş az takma herşeyi kafana kaygısız ol benim gibi Genişletmek için tıkla ... Of of tam 12 den vurdun İmkansız öyle davranmam. Kişilik özelliğim buna izin vermiyor
Enes Üye bedensel159' Alıntı: bu konyu okuyan 3 misafir var neyi okuyor aceb Genişletmek için tıkla ... İzlemek iyi oluyo hem az daha o - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Dayanamıcam uyuyorum ben. İyi geceler , hoş sohbetler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
bedensel159' Alıntı: bu konyu okuyan 3 misafir var neyi okuyor aceb Genişletmek için tıkla ... İzlemek iyi oluyo hem az daha o - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Dayanamıcam uyuyorum ben. İyi geceler , hoş sohbetler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Yaraliyim abi Tekstilde belleniyorum bi katlama bi kaldir-indir yoruluyorum ama ekmek parasi abi. Genişletmek için tıkla ... Öyle tabide la sen daha şükret katlamadaymışsın ya overlok atolyesinde çalışsan ne yapardın
MrTech' Alıntı: Yaraliyim abi Tekstilde belleniyorum bi katlama bi kaldir-indir yoruluyorum ama ekmek parasi abi. Genişletmek için tıkla ... Öyle tabide la sen daha şükret katlamadaymışsın ya overlok atolyesinde çalışsan ne yapardın
by-pegasus Üye x-scarface' Alıntı: Nerden bulacaz ki Özelden görüşen varsa çağırız anca. Genişletmek için tıkla ... hesaba giremiyormu o
x-scarface' Alıntı: Nerden bulacaz ki Özelden görüşen varsa çağırız anca. Genişletmek için tıkla ... hesaba giremiyormu o
Enes Üye bedensel159' Alıntı: of of oyun açilmadı hata verdi ben bi intahar edip gelcm - - - Eklendi - - - konu sahibi hiç gelmiyormu buraya Genişletmek için tıkla ... Ben sana ne dedim Genel de böyle olur hep açılmaz
bedensel159' Alıntı: of of oyun açilmadı hata verdi ben bi intahar edip gelcm - - - Eklendi - - - konu sahibi hiç gelmiyormu buraya Genişletmek için tıkla ... Ben sana ne dedim Genel de böyle olur hep açılmaz
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: Of of tam 12 den vurdun İmkansız öyle davranmam. Kişilik özelliğim buna izin vermiyor Genişletmek için tıkla ... Yapacak bişey yok ki gardaşlık hele de kız arkadaşın varsa
TheFenomen' Alıntı: Of of tam 12 den vurdun İmkansız öyle davranmam. Kişilik özelliğim buna izin vermiyor Genişletmek için tıkla ... Yapacak bişey yok ki gardaşlık hele de kız arkadaşın varsa
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Yapacak bişey yok ki gardaşlık hele de kız arkadaşın varsa Genişletmek için tıkla ... Yaramı deşmeye devam etme
x-scarface' Alıntı: Yapacak bişey yok ki gardaşlık hele de kız arkadaşın varsa Genişletmek için tıkla ... Yaramı deşmeye devam etme
x-scarface Üye marist' Alıntı: Dayanamıcam uyuyorum ben. İyi geceler , hoş sohbetler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
marist' Alıntı: Dayanamıcam uyuyorum ben. İyi geceler , hoş sohbetler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler